Цена и стойност на продуктите

 

Неподръжаемо  качество, клинично доказана ефективност на достъпни цени

На фона на огромното предлагане на всевъзможни продукти за отслабване потребителският избор е силно затруднен. На лице е един истински парадокс, а именно появата на нови и нови хранителни добавки за отслабване, придружени с невероятни претенции и в същото време задълбочаване на проблемa с наднорменото тегло, затлъстяването и метаболитния синдром, които придобиват мащабите на епидемия, особено в западния свят.

Защо това е така? Отговора на този въпрос вероятно се крие в психологията на потребителя, който все още вярва, че съществува магическо хапче за отслабване и съответно в безскрупулността на много от търговците, които чрез множество маркетингови механизми и стратегии вменяват подобни свойства на иначе абсолютно неефективни и нискокачествени продукти.

Продажбите на некачествени и неефективни хранителни добавки за отслабване в последните години се превърнаха в добре организирана индустрия с професионално подготвени схеми за манипулация, включващи фалшиви форуми, блогове, ревюта от потребители или агресивни телевизионни реклами.

Парадоксално е, че във всички случаи въпросните добавки съдържат едни и същи нискокачествени и евтини суровини произведени от неизвестни китайски манифактури и обилно гарнирани с мнения на “доволни клиенти” или с фалшиви снимки на значително отслабнали хора. Продажбата на подобни продукти акумулира значителни печалби, тъй като разликата между себестойността и продажната цена достига до 50 пъти, което дава възможност за агресивна и натрапчива реклама, която по изключително ефикасен начин кореспондира с комплексите и страданията на хората. Въпреки, че регулаторните разпоредби, целящи защита интересите и здравето на потребителя забраняват претенциите към даден продукт да са на базата на гореизброените рекламни приоми, то те си остават основното средство за манипулация.
 

Amazon PowerMax е реалната, ефективна и достъпна алтернатива!

В противоположност на предлаганите до момента продукти, серия “Отслабване” на Amazon PowerMax е предмет на безпрецедентен научен анализ. Нашите продукти са доказани нутрацефтици – факт, които е установен през годините в следствие на множество научни изследвания (включително с хора), което гарантира на нашите клиенти, че  няма да играят ролята на “опитни мишки” (каквато е масовата практика).

Жалко е, че екстравагантни и неоснователни твърдения, направени от измамни бизнес структури, подкопават общественото доверие и разбирането на истинските предимства на качествените продукти за отслабване. С атестирането от личности, които се приемат за светила в медицината, от известни спортисти и специалисти по хранене, както и с факта, че нашите продукти се ползват  от  милиони доволни потребители по целия свят, ние сме горди, че предлагаме най-високо качествени и патентовани продукти за отслабване на изключително достъпна цена.

За да се определи реалната стойност, която клиента получава срещу цената, която заплаща, трябва да се вземат в предвид няколко неща:
 

1. Качество и безопасност:

На първо място разбира се е качеството и респективно безопасността продуктите които се приемат. По този показател нашите продукти отговарят на най-високите световни стандарти за качество и безопасност. Всички съставки са оригиналните автентични патенти, а не евтините китайски имитации, които вече заливат пазара. Активните вещества са вложени в точните количества, съобразно проведените клинични изследвания за да се гарантира пълна безопасност и потентност. За продуктите са използвани най-висококачествените и скъпи растителни (пулулан) капсулиPlantCaps™ на световния лидер Capsugel®
 

2. Ефективност:

Естествено, когато човек купува продукт за отслабване, то същият трябва да работи като такъв. Действието и положителният резултат постигнат от ползването на нашите продукти са доказани от множество международно признати клинични изследвания. Здравните и функционални претенции към продуктите са съобразени със законовите регулаторни изисквания и почиват на обоснован научен анализ, а не на фалшиви снимки, мнения или други порочни практики, съпътстващи търговията на подобен род продукти.
 

3. Цени:

Добрата новина е, че серията “Отслабване” на Amazon PoweMax е съобразена с потребителските възможности и е достъпна за всеки клиент, който търси ефективно и безопасно средство за контрол на теглото. 90 дневен курс на прием (4 бр. опаковки) би струвал между 90 и 150 лв., в зависимост от избрания продукт. Много добавки на пазара имат привидно ниска цена на една опаковка, но това обикновено се дължи на малкия брой капсули в кутия и в тази връзка, имайки в предвид препоръчителните дози и време на прием, крайната цена е огромна.
 

В заключение:

След направен анализ е факт, че серия “Отслабване” на Amazon PowerMax е без алтернативна, клинично доказана, безопасна хранителна концепция за контрол на телесното тегло и подобаване на метаболитното здраве, която безспорно предлага  най-добрата стойност за цената си.

корпоративни новини

Free PageRank Checker