Серия „Отслабване“

Серия „Отслабване“

Серия "Отслабване" на Amazon PowerMax™- нов стандарт в категория контрол на теглото
 

В отговор на все по-нарастващото търсене на висококачествени, ефикасни и безопасни продукти за отслабване “Трипинг” ЕООД въвежда на Българския пазар абсолютният световен хит в сегмента “Отслабване” – оригиналния, патентован екстракт от семена на Африканско манго WellTrim® IG (IGOB131®).

Вероятно често Ви се случва да чувате за чудотворното действие на Африканското манго (Irvingia Gabonensis) по отношение на здравословното отслабване. Още през 2009 г. знаменития доктор Оз, който се приема за гуру от милиони хора по света, когато става въпрос за здравословен начин на живот, заговори за диетата с Африканско манго в шоуто на Опра Уинфри. През 2011г. д-р Оз в своето предаване определи екстракта от семена на Африканско манго, като “Чудо в аптечката Ви, което може да помогне да загубите 6 кг. на месец”. Съвсем логично това провокира появата на хиляди продукти за отслабване с името “Африканско манго”.

Хранителните добавки Африканско манго не са еднакви

Това обаче, което в повечето случай потребителите не знаят е факта, че въпросните продукти за отслабване всъщност нямат нищо общо с революционния, патентован, клинично тестван екстракт за който говори доктор Оз. Подобно на супер храната Акай бери и Африканското манго стана удобно средство за трупане на печалби от безскрупулни търговци, възползващи се от световната популярност на оригиналния  продукт. Важно е да се знае, че сам по себе си плода Африканско манго, както и обикновените екстракти от него,  които заливат пазара нямат свойства или поне не са доказани такива, които спомагат процеса на отслабване. Купувайки подобни продукти без ясен произход, клиента плаща  значителна цена за името “Африканско манго” и не на последно място рискува да увреди здравето си поради факта, че  основно тези екстракти са произведени в никому неизвестни китайски манифактури и имат пренебрежително ниска цена, което обаче е предпоставка за трупане на огромни печалби за сметка на потребителя.

Какво представлява оригиналния екстракт за отслабване от Африканско манго?

Автентичният продукт е стандартизиран екстракт от семената на плода (защитен с патент на САЩ  No.7,537,790) с научно наименование IGOB131®. Създател на IGOB131® е световно известният експерт по затлъстяване и метаболитен синдром д-р Юлий Обен (научете повече за д-р Обен). Защитената търговска марка, под която се продава оригиналния IGOB 131® e WellTrim® IG – марка собственост на една от най-уважаваните и престижни компании в индустрията а именно NutraGenesis LLC. USA.
За разлика от хилядите продукти за отслабване, които се предлагат на пазара придружени  с необосновани  претенции за потенциални ползи, WellTrim® IG е предмет на безпрецедентен научен анализ. Въз основа на обширни клинични проучвания, включително и три рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани изследвания с хора е доказано, че WellTrim® IG e качествено нов и безалтернативен подход за безопасно управление на теглото, както и мощно средство за рязко подобряване на метаболитното здраве.

Нашите продукти:Amazon PowerMax®-Серия “Отслабване”

По силата на договор “Трипинг” ЕООД е изключителен представител на Nutra Genesis LLC. USA, както и на дъщерната й компания Icon Group. През 2012 г. фирмата ни получи привилегията да въведе на Българският пазар три продукта от порт-фолиото на Icon Group – автентичния, патентован екстракт от семена на Африканско манго WellTrim® IG (IGOB131®), както и две уникални матрици базирани на него. И трите патентовани марки (собственост на NutraGenesis LLC. USA), които към настоящия момент са световен хит и абсолютни лидери по продажби  в сегмента “контрол на теглото” са част от новата серия “Отслабване” на собствената ни търговска марка Amazon PowerMax®. “Трипинг” ЕООД е единствената компания, която притежава всички права за използване на защитените световни търговски марки, както и за  маркетинга и дистрибуцията на територията на България.

Ново поколение продукти за отслабване

Серията “Отслабване” на Amazon PowerMax® в същността си представлява фундаментално нов подход към решаване на проблема с наднорменото тегло и метаболитния синдром. За разлика от останалите хранителни добавки за отслабване, продуктите Amazon PowerMax® са създадени от патентовани, научно обосновани и клинично тествани (включително с хора) съставки, отговарящи изцяло на понятието“НУТРАЦЕВТИЦИ” (храни, които лекуват). Продуктите осигуряват съвкупност от механизми на действие, ефективно стимулиращи процеса на отслабване и изгарянето на мазнини включително: контрол на апетита, термогенеза, блокиране на процеса на натрупване на мазнини, справяне с хормоналния дисбаланс водещ до напълняване, инхибиране на стреса, ограничаване на предизвиканото от стрес емоционално хранене и др.  Не на последно място хранителните добавки Amanzon PowerMax® не само нямат опасни странични ефекти, но предоставят нова референция неприсъща за обикновените продукти за отслабване, а именно научно доказан ефект на рязко подобряване на метаболитното и сърдечно съдово здраве, включително регулиране нивата на холестерол, балансиране на кръвната захар и ограничаване на възпаления.

Продуктова линия:

Линията ” Отслабване” включва три патентовани продукта (хранителни добавки) обединяващи в себе си върховите постижения в индустрията. Всички продукти са горди представители на т. нар. “Златен Стандарт” в индустрията (препарати тествани, чрез човешки клинични изследвания). Всеки компонент съставляващ крайния продукт е разглеждан и прецизиран поотделно, за да се гарантира неподражаемо качество и безопасност.

Всички съставки са патентовани, клинично тествани, 100% натурални с растителен произход, FDA-GRASстандартизирани за обща безопасност и KOSHER сертифицирани. Функционалните и здравословни  претенции към продуктите са съобразени с регулаторните изисквания на FDA (Агенция по храни и лекарства на САЩ) и Регламент (ЕО) №1924/2006 на Европейския  парламент. 

За да се осигури максимална чистота и потентност на продуктите са използвани капсули Plantcaps® на световния лидер Capsugel®. Plantcaps® e последно поколение растителни (пулулан) капсули, които гарантират най-добрият баланс между ефективност и чистота. Капсулите са създадени да отговарят на нуждите на най-взискателните потребители държащи на естествените и здравословни компоненти в продуктите, които купуват. Plantcaps® е и най-доброто решение за вегетарианци-изработени са от тапиока, което е естествено ферментирал  пулулан.

корпоративни новини

Free PageRank Checker