Качество и безопасност на Серия“Отслабване“

 Серия "отслабване на Amazon PowerMax-Златен стандарт в индустрията  

Серия “Отслабване” на Amazon PowerMax® е горд представител на т. нар. “Златен Стандарт” в индустрията (препарати тествани в човешки клинични изследвания). Продуктите са резултат на партньорство на “Трипинг” ЕООД с глобалните лидери Capsugel® и Icon Group (дъщерна компания на Nutra Genesis LLC.USA).

Броят на хората с наднормено тегло и затлъстяване продължава да нараства и проблема съвсем не е само естетически.Метаболитният синдром е причина за смъртност повече от всяко друго заболяване. Ето защо потребителите все по-често отхвърлят скъпите и несигурни лекарства и вместо това избират безопасни натурални продукти извлечени от растения, които да им помогнат да контролират теглото си и да подобрят общото си метаболитно здраве.

За съжаление обаче, достъпът до качествени, ефективни и безопасни продукти  е силно ограничен. В повечето случай  ползите и действията на хранителните добавки за отслабване са  единствено и само  агресивна и много често подвеждаща реклама, без каквато и да била реална ефективност. И ако употребата на подобни продукти е относително безобидна грешка, то нещата съвсем не стоят така с опасните китайски хранителни добавки.

В последните години набра скорост едно изключително уродливо явление, което може да бъде определено единствено като геноцид спрямо потребителя, а именно предлагането на забранени и опасни субстанции, като сибутрамин, маскирани като хранителни добавки и презентирани като изцяло натурални и напълно безвредни. Въпреки, че тези продукти са официално забранени за продажба, в интернет същите могат да бъдат купени безпроблемно.

Съвсем логично в следствие на порочните търговски практики, клиентите са силно резервирани по отношение на продуктите за отслабване. Необоснованите претенции за безопасност и ефективност вече нямат стойност в очите на потребителя. В отговор на тази тенденция ние сме истински горди за това, че предоставяме една цялостна, завършена и обоснована хранителна концепция за контрол на теглото и стимулиране на метаболитното здраве, която отговаря на най-високите световни стандарти за качество и безопасност, както следва:

Ние можем да отговорим на нуждите и на най-взискателните потребители  

Нашите продукти са създадени от водещи учени и безспорни авторитети в областта на затлъстяването и метаболитния синдром. Всички стандартизирани екстракти са патентовани, произведени и тествани в най-добрите американски лаборатории. Функционалните претенции и липсата на опасни странични ефекти са установени на базата на надеждни, международно признати научни изследвания, както човешки така и инвитро.

Всички съставки са с FDA GRAS статут за безопасност. Здравните и функционални претенции са в съответствие с Регламент (ЕО) №1924/2006 на Европейския парламент, както и с изискванията на Закона за здравеопазването и образованието на САЩ от 1994 г. и които съответно са били представени пред Асоциацията по храните и лекарствата на САЩ - FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Kosher сертификация на съставките-това е още една стъпка за гарантиране на първокласно качество и безопасност. В същността си Кашер е набор от Еврейски религиозни диетични насоки, но в днешно време сертифицираните кашерни продукти се приемат за такива с най-добро качество, безопасност и чистота поради безпрецедентните изисквания и контрол


Всички съставки използвани в продуктите са автентични, клинично доказани американски патенти. След появата на подобни доказани продукти на пазара, масова практика е те да бъдат имитирани, като удобно се използва научният съпорт на оригиналите патенти. Тези фалшиви продукти обаче не предоставят дори и в малка степен здравословните  клинично доказани ползи на оригиналните съставки . 
 

 

За да се гарантира пълната потентност и чистота на активните вещества в серия “Отслабване” на Amazon PowerMax® са използвани последно поколение твърди,растителни,пулулан капсули Plantcaps™-патентована технология на  Capsugel®.

Вероятно все още има потребители, които не осъзнават важността  на капсулите вложени в продуктите които приемат. Когато става въпрос за хранителни добавки, капсулата е не по-малко важна от активното вещество. Имайки предвид, че в даден продукт в много случаи теглото и масата на капсулата съставлява 50% от общите такива е неразумно неглижирането на този компонент. Дори и най-качествените и безопасни съставки, ако бъдат поставени в безименни, с неясен произход капсули (каквато е масовата практика), крайния продукт може да бъде силно компрометиран. От една страна некачествената капсула, независимо дали е растителна или животинска, може да намали или унищожи изцяло потентността на продукта, а от друга сериозно да увреди здравето Ви в следствие на наличие на тежки метали, токсичност, алергени, пестициди или генномодифицирани  организми.
 

Защо използваме Plantcaps™ в нашите продукти?

Органичните растителни (пулулан) капсули имат само един недостатък, а именно високата цена. Това е и причината те да не се използват в обикновените хранителни добавки. Въпреки това ние убедено вярваме, че подобна инвестиция е абсолютно оправдана, особено когато касае здравето на потребителите. Факт е, че хранителните добавки не са лекарствени форми с ограничен прием във времето, а напротив-те се приемат ежедневно и целогодишно с цел здравословна подкрепа на базата на натурални, чисти растителни компоненти.PDF брошура на PlantCaps

В действителност при обикновените хранителни добавки, чрез капсулите потребителите приемат повече животински желатин (свински, говежд или рибешки), а също така повече оцветители и консерванти от колкото натурални растителни съставки. 

Plantcaps™ на Capsugel®  е най-безкомпромисното възможно решение, гарантиращо пълна чистота и неутралност. Направени от пулулан-разтворим във вода полизахарид с растителен произход, произведен чрез естествен процес на ферментация на тапиока, Plantcaps™ обезпечава най-съществените претенции на продуктите, включително растителен произход, без консерванти, без глутен, без нишесте, без алергени и без ГМО. В допълнение те притежават FDA GRAS статут, Кошер и Халал сертификати, както и одобрение от Вегетарианското общество.

Това са и единствените капсули, които се приемат от сертифициращите организации за органичност. От потребителска гледна точка скорошно проучване показва, че 50% от потребителите са заявили, че купуват хранителни добавки само ако са сигурни, че продукта е вегетариански включително и капсулата. И на края единствено пулулан капсулите притежават едно изключително важно и безалтернативно свойство, което гарантира най-доброто качество на крайния продукт и то е осигуряването на 100% кислородна бариера. Известно е, че повечето растителни активни съставки са изключително податливи на вредните влияния на кислорода и в това отношение Plantcaps™ не само гарантират  пълната потентност и свежест на съставките, но и удължават срока на годност на продукта при запазване на максимално качество.

корпоративни новини

Free PageRank Checker