AMAZON POWERMAX

AMAZON POWERMAX

 

Amazon PowerMax™ - Следващо поколение хранителни добавки

Amazon PowerMax® е търговска марка на “Трипинг” ЕООД и в същността си представлява фундаментално нов подход към пазара на хранителни добавки.

Днес в следствие на бурното развитие на индустрията е налице сериозно опорочаване и обезличаване на основният смисъл на добавките, а именно “здравословната и ефективна хранителна подкрепа”. На пазара се предлагат хиляди продукти под различни марки,  които са придружени от невероятни здравни и функционални претенции, а в действителност не предоставят нито една от тях и още по-лошо – могат да бъдат опасни за здравето Ви.
В противоположност на тази тенденция беше създадена линията Amazon PowerMax®, която обединява в себе си върховите постижения в индустрията, като предлага продукти отговарящи в пълна степен на понятието “нутрацевтици“.

Със силен ангажимент към иновациите и непреклонна отдаденост в търсене на най-доброто качество и безопасност за всеки отделен компонент, който участва в нашите продукти, успяхме да предложим една бутикова алтернатива на обикновените хранителни добавки, като по този начин да отговорим на нуждите и на най-взискателните клиенти. Ние предоставяме достъп на потребителите до ефективни и безопасни хранителни решения, защото нашите продукти са обект на надеждни, международно признати научни изследвания, което в най-голяма степен гарантира тяхната безопасност и ефективност.

Но безспорно нашата голяма гордост е факта, че предоставяме продукти създадени в партньорство с най-уважаваните световни компании – лидери в индустрията за здравословни храни и хранителни добавки. В следствие на ексклузивни договори фирма “Трипинг” ЕООД притежава правата за експлоатиране на някои от най-успешните и високо ценени световни патенти. Като истински лидер в индустрията, ние вярваме, че отговорността за представяне на пазара на новите научно обосновани тенденции и успешни решения е наша.

Вниманието към научната и развойна дейност в областта на хранителните добавки в глобален план е наш приоритет. Това ни помага да разберем по-добре различните здравословни проблеми и да предложим хранителни стратегии, които ще дадат възможност на клиентите ни да постигнат и поддържат добро здраве и благополучие.

 

Нашите партньори

Американската компания NutraGenesis LLC е световен авторитет в разработването на научно доказани, нутрицефтични хранителни добавки и съставки за функционални храни и напитки. Компанията притежава патентите за редица от най-високо оценените клинично тествани и ефикасни съставки, включително и за абсолютният лидер при продуктите за отслабване Welltrim® IG (екстракт от семена на африканско манго IGOB131®). NutraGenesis предоставя хранителни решения за здравето на всеки орган и функция в организма, като осигурява продукти с ясно конкурентно предимство.

Дъщерната компания на NutraGenesis LLC - “Icon Group” USA е водещ доставчик на патентовани, клинично тествани хранителни добавки и съставки за управление на теглото, които са предназначени да подпомагат здравословното отслабване, както и да предоставят мощна хранителна подкрепа за цялостното здраве и дълголетие. Продуктите представляват следващо поколение патентовани хранителни съставки, които осигуряват нови механизми на действие като: насърчаване чувството ситост и контрол на апетита, инхибиране на стреса и предизвиканото от стрес емоционално преяждане, стимулиране на термогенезата, както и допълнителни здравни ползи, като например подобряване на сърдечно-съдовото здраве, намаляване на възпалението и баланса на кръвната захар.
Американска компания Capsugel® e глобален лидер във фармацевтичната индустрия, като фирмата въвежда на пазара редица иновативни продукти от световна класа. Capsugel осигурява уникално съчетание на научна и технологична експертиза в предоставянето на висококачествени продукти и услуги за всяка стъпка от процеса на разработване на лекарствени форми и хранителни добавки. Официален представител на Capsugel® за България е фирма “ГАЛА ТРЕЙД РЕПРЕЗЕНТЕЙШЪНС”
“Трипинг” ЕООД е официален представител на глобалния лидер Sambazon INC. USA и понастоящем основен вносител на висококачествени, сертифицирани Акай Бери продукти и суровини за производство. Sambazon INC. e първата компания, разкрила качествата на този уникален плод пред света, внасяйки Акай бери в Северна Америка под формата на сок. В следващите две години Acai Sambazon буквално разтърси света. За разлика от много продукти, на които необосновано са преписвани магически свойства, Acai berry Sambazon е предмет на редица изследвания на най-авторитетните изследователски институти и учени в световен мащаб. Множество изследвания показват, че мощната концентрация на уникални полезни вещества, съдържащи се в кожата на плода на Акай, е изключителна подкрепа за цялостното здраве на човешкия организъм.

 

корпоративни новини

Free PageRank Checker