WellTrim® IG (IGOB 131) повече отслабване от всяко друго откритие в историята

 

Никога до сега науката не е правила толкова голяма и значима крачка в борбата с нарастващата епидемия от затлъстяване и метаболитен синдром. Този фундаментален пробив в най-голяма степен е резултат от съвременното разбиране, че затлъстяването и метаболитния синдром са в следствие на многообразни и сложни процеси. Съответно правилният подход към ефективното отслабване и метаболитно здраве е управлението на всеки отделен компонент .

В основата на модерната стратегия за контрол на теглото е концепцията за лептинова резистентност, която даде съществен напредък по отношение на разбирането на процесите, водещи до затлъстяване и отслабване. Последните изследвания за корекция на теглото показват, че повечето досегашни подходи нямат значителен ефект, защото изпускат най- важното. Мазнините не са инертен склад на калории. Всъщност  мазнините са своеобразен орган, който се самоконтролира и затлъстяването в най-голяма степен е резултат от нарушаване на механизмите им за самоконтрол .

Хормонът лептин привлича вниманието на медицинската общност в средата на 90-те години на миналия век-  когато се инжектира при затлъстели мишки, лептинът причинява загуба на тегло от 40 % след 33 дни. От човешка гледна точка, това е еквивалентно на 113-кг човек да стане 67 кг за кратко време. През 1995 г., учените вярват че най-после е намерен Светия Граал за контрол на теглото. Веднага е даден ход на човешки проучвания, но при хората с наднормено тегло, които са получили инжекции с лептин, никога не се появиха подобни резултати. В последствие учените установиха, че лептинът  не работи при хора, ако те не са чувствителни към него.1    За разлика от мишките, при които проблема е бил  мутация в гена, отговорен за синтеза на лептина и в резултат на това въобще не се е произвеждал този хормон (лептинов дефицит), то при хората с наднормено тегло има високи нива на лептин, но техния лептин не работи правилно, състояние познато ката лептинова резистентност.

При научния пробив, който може да прекрати днешната епидемия на затлъстяване, е открит естествен компонент, който заобикаля молекулярните фактори, свързани със затлъстяването… включително и феномена, познат като „лептинова резистентност”2-4. Това означава, че за първи път хората могат да се облагодетелстват от собствения си лептин, тъй като сега той може да работи правилно  и да прави това, което правеше и при затлъстелите мишки… да предизвиква масивна загуба на тегло.

В скорошно контролирано изследване, хората приемащи този нов компонент загубиха 13 кг за 10 седмици, сравнено с по- малко от 1 кг при плацебо групата.5 За разлика от другите изследвания за загуба на тегло, които налагат най- малкото някаква промяна в хранителния прием, участниците в това изследване  не са променили начина си на хранене и физическата активност по никакъв начин.

Еднакво забележителни са резултатите, показващи идентични механизми, които позволяват на този компонент да отстрани мазнините в тялото, както и да намали рисковите фактори  за сърдечен удар като- LDL.5,6, глюкоза 7,8 и C-реактивен протеин5

В тази статия ще разгледаме научните открития, показващи как този нов компонент дава повече впечатляващи резултати за загуба на тегло в сравнение с всяко друго лекарство, хранително вещество или хормон в историята на медицината. Оригиналният сертифициран Well Trim IG е в основата на цялата серия ОТСЛАБВАНЕ на Amazon PowerMax. Серията от три мултипатентовани формули представлява научно-доказана, цялостна и завършена стратегия за контрол на теглото, която няма аналог сред познатите до момента продукти за отслабване.

Учените идентифицират специфични фактори, които карат хората с напредване на възрастна  да трупат нежелани килограми от мазнини.  Проблемът е, че досега не е имало ефективен начин да бъдат заобиколени тези основни причини за днешната епидемия на затлъстяване.

Плътната маса, която се трупа в нашето  тяло, може да се сравни с растежа на злокачествени тумори. Тази аналогия кореспондира с все по- увеличаващия се обем и стига дотам как мастните клетки се противопоставят на унищожаването. Подобно на рака, мастните клетки разполагат с множество механизми за оцеляване, когато съществуването им е застрашено.

Така, когато са измисляни много начини в помощ на хората да отслабнат, нито един не е доказал ефект за заобикаляне на естествената способност на адипоцитите (мастни клетки) да  задържат излишната мазнина… до сега!

Затлъстяването се причинява от
 • Дисбаланс между енергията (храната), която се приема и енергията, която се хаби
 • Хормонален дисбаланс
 • Генетични фактори
 • Множество физиологични и молекулярни механизми, влияещи на регулирането на мазнините в тялото

При процеса на затлъстяване последения 4-ти фактор е най-съществен и той участва в наддаването на тегло, свързано с напредването на възрастта. За щастие, сега е възможно да се контролират всички тези затлъстяващо- стимулиращи фактори използвайки натурален растителен екстракт


Как мастните клетки натрупват мазнини

Адипоцитите (мастни клетки) функционират за съхранението на калории в тялото. Когато е необходима енергия, специални командни сигнали мобилизират адипоцитите да освободят съхранената мазнина.

Адипоцитите са основното място за съхранение на мазнини. Под микроскоп, адипоцитите изглеждат буквално натъпкани с триглицериди, което е  формата под която основните мазнини съществуват в тялото. 9-10

Свързаното със стареенето наддаване на тегло се появява, когато адипоцитите (мастни клетки) натрупат голямо количество триглицериди (мазнини) и се уголемяват. Затлъстяването се характеризира на клетъчно ниво с увеличаване  броя и размера на адипоцитите в мастните тъкани. 11-12

Адипоцитите трупат излишни триглицериди (мазнини)-процес дължащ се на преяждане, недостатъчна физическа активност, хормонен дисбаланс и други причини. Тези фактори обаче не могат да обеснят  как хората трупат мазнини, когато полагат огромни усилия да ядат по- малко, взимането на хранителни добавки и следването на различни практики, които по теорията си трябва да водят до отслабване.

Ролята на командните сигнали в регулирането на адипоцитите

Някои хора могат да консумират много калории, често без това да води до  наднормено тегло. За всеки, който има проблем с килограмите, може да изглежда чудно. Кой механизъм  позволява  на тези здрави тела да ограничат сумата на  мазнините, складирани в адипоцитите?

Отговорът е мрежата от критични командни сигнали на адипоцитите, която контролира  складирането и освобождаването на триглицериди от мастните клетки. Тези сигнали също регулират разпространението на адипоцитите.

Процесът на стареене се отразява неблагоприятно на адипоцитната командна сигнална мрежа, което помага да се обясни  трудността, която имат възрастните хора  да контролират  теглото си.

Трите критични сигнала на адипоцитите

Адипоцитите регулират размера и броя си чрез създаването на командни сигнали.13 Един такъв сигнал е хормонът лептин, чието име идва от гръцкия термин lepton, значещ „тънък”.

Лептинът се освобождава от адипоцитите, за да изпълни две критични функции. Първо той сигнализира мозъка, че достатъчно храна е била погълната и спира апетита. 13-19 Тогава  се извършва процес, при който триглицеридите, складирани в адипоцитите, се превръщат в мастни киселини, които се използват в производството на енергия. 20-22

Вторият команден сигнал, освобождаван от адипоцитите, е хормона, наречен адипонектин. Този хормон е важен модулатор на инсулиновата чувствителност. Адипонектинът доказано има следните свойства- анти-атеросклерозни, анти- възпалителни, анти- диабетични роли. 23-28 Високите циркулиращи нива на адипонектин е доказано, че имат защитна роля срещу коронарна болест на сърцето, като се има в предвид, че при хора с наднормено тегло има ниски нива на адипонектин .25,26, 29-32 Действието на адипонектина за изостряне на чувствителността към инсулина  представлява нова медицинска цел за противодействие на инсулиновата резистентност, диабет тип 2 и наднормено тегло. 26, 28-41

Третият адипоцитен команден сигнал е глицерол-3-фосфат дехидрогенеза. Тозия ензим се произвежда в адипоцитите и спомага за превръщането на кръвната захар в триглицеридни депа в мастните клетки. 42

 Трите адипоцитни командни сигнали са следните:

 1. Лептин
 2. Адипонектин
 3. Глицерол-3-фосфат дехидрогенеза

Идеалния агент за намаляване на теглото би повишил адипонектина, намалил глицерол-3 – фосфат дехидрогенеза и би премахнал бариерите, които блокират усвояването на лептина.

Откриването на Западноафриканската храна лекарство- African mango IGOB 131

Научните открития често започват със случайни наблюдения. Например, британските моряци били насърчавани да ядат лимони за превенция на скорбут дълго преди някой дори да знае за витамин С.  Скорбутът е остро заболяване, което настъпва, когато има дефицит на витамин С.

Научната информация показва, че северно- африканската медицинска храна, наречена irvingia gabonensis (african mango), може да доведе до мощен ефект на загуба на тегло. Научни анализи на  екстракт от семена на Irvingia  разкриват, че той има широка гама биологични свойства, които не само ще предизвикат загуба на тегло, но също ще намалят най- основните рискови фактори, участващи в атеросклерозата , диабет тип 2 5-7, 43, 46, 51, 52, 54  и метаболитния синдром.

В началото са проведени малки проучвания, за да установят как екстракта от African mango (Irvingia) работи  при хората. Откритията при първото плацебо- контролирано човешко изследване показват, че селектиран екстракт от семена на Irvingia причинява загуба на мазнини и също така води до значително намаляване на общия холестерол (39%), LDL (45%), глюкоза (32%) и триглицериди (45%).6  

В последствие този екстракт е многократно подобряван и оптимизиран за да се превърне в най-доказаното средство за контрол на теглото в наши дни. Патентованото научно наименование на екстракта е IGOB 131®, а защитената търговска марка под която се предлага на пазара е WellTrim®IG

Как работи екстракта Irvingia (African mango IGOB 131®)

Предизвикващите отслабване агенти, независимо дали са добавки, хормони или лекарства, обикновено функционират само чрез един механизъм. За съжаление, адипоцитите имат многобройни маршрути, за да се гарантира техния следващ растеж и разпространение. Тези характеристики на оцеляване на адипоцитите обясняват защо логическите методи за стимулиране на отслабване имат само посредствени резултати.

Амилазата е ензим, който превръща нишестето в захар в храносмилателния тракт. Има FDA- одобрено лекарство за отслабване наречено Acarbose®, което спира амилазата и по този начин намалява стойността на захарта, абсорбирана в кръвния поток. Има данни, че екстракта от бял боб също има подобно действие. 44, 46 Само че тези инхибитори на емилаза  показват само умерени резултати за загуба на тегло. И WellTrim®IG (african mango) е инхибитор на амилаза, но това не е основния му механизъм за индуциране загубата на мазнини. 6, 46

Адипонектинът играе критична роля в метаболитните нарушения, които се асоциират с диабет тип 2, затлъстяване и атеросклероза. 33,26,28,34-41. По- високите нива на адипонектин повишават инсулиновата чувствителност, а подобряването на инсулиновата чувствителност е важен фактор за отслабването и дългосрочното метаболитно здраве, докато стареем. Адипогенните транскрипционни фактори, свързани с адипонектина, са също свързани и с образуването на нови адипоцити, изгарянето на мазнините и ендотелната функция. 47-49  Irvingia увеличава значително  нивата на полезния адипонектин и стопира адипоцититното обособяване,  чрез потискане на адипогенните транскрипционни фактори. 49

Глицерол- 3- фосфат дехидрогенеза е ензим, който улеснява  превръщането на глюкозата в кръвта в мазнини (триглицериди), които увеличават размера на  мастните клетки (адипоцитите). Повишеният глицерол-3- фосфат дехидрогенеза може да доведе до повишаване на триглицеролния синтез при затлъстени субекти.56 Irvingia инхибира глицерол- 3- фосфат дехидрогенезата, така се намалява сумата на погълнаните захари, които се трансформират в телесни мазнини.42

Лептинът е хормон, който се секретира от адипоцитите. Лептинът е много по-широко разпространен в кръвта при хора с наднормено тегло.  Това първоначално може да изглежда нелогично предвид лептиновата функция да спира апетита и в същото време да повишава изгарянето на триглицериди, които изпълват адипоцитите. Една от причините напълнелите хора да имат по- високи нива на лептин в кръвта е факта, че С-реактивния протеин се свързва с лептина и проваля транспортирането на лептина през кръвно- мозъчната бариера и лептиновата сигнализация на клетъчно ниво. 50

Освобождаването на С- реактивен протеин  от адипоцитите, свързващ се с лептина, неутрализира естествените ефекти на лептина за контрол върху адипоцитите.  Хората с наднормено тегло имат повече адипоцити, които секретират  лептин и С- реактивен протеин. 17, 50, 51 Резултатът е, че се акумулира повече лептин в кръвта на хората със затлъстяване, тъй като не е способен да се свърже  с лептинния рецептор в клетъчните мембрани.57 WellTrim®IG Igob 131  се асоциира с драматично намаляване  на С-реактивен протеин (възпалението в тялото), което отблокира лептинната резистентност, което е и повода толкова много програми за отслабване да се провалят до сега.

За да разберете по-ясно порочния цикъл на лептиновата резистентнос кликнете върху снимката горе

African mango Igob 131® може да предизвика загуби на мазнини чрез 4 различни механизма:

 1. Регулира (повишава) изразяването на адипонектина, като подобрява инсулиновата чувствителност
 2. Асоциира се с по- ниски нива на С-реактивен протеин и помага за възстановяването на двойните ефекти за контрол на теглото на лептина.
 3. Инхибира глицерол- 3- фосфат дехидрогенеза, като намалява формирането на мастни киселини в тялото и предотвратява превръщането на глюкозата в кръвта в мазнина.
 4. Подобрява ензима амилаза, като намалява количеството на погълнатото нишесте, което ще се абсорбира като захар.

Ефект на Well Trim® IGOB 131® върху загубата на тегло, телесни мазнини и глюкоза

През 1990 г. учени изследват ефектите на Irvingia (african mango) върху 11 пациента с диабет тип 2. В сравнение с изходното ниво, имало значителни редукции  в нивата на кръвните триглицериди (16%), общия холестерол (30%), LDL (39%), и глюкоза (38%), докато HDL- холестерола е повишен с 29% след четири- седмична програма с добавки. Тези желани биохимични ефекти били придружени с подобрени клинични състояния. 43

През 2005 година изследователи хранели гвинейски прасета с храна с високо съдържание на мазнини с или без Irvingia. Гвинейските прасета, получаващи Irvingia показали значително повишение на полезния HDL, придружен с значителни намаления на триглицеридите и LDL. След 3 седмици, Irvingia- приемащите животни загубили повече от 7% от теглото си, докато контролната група, подложена на същата диета (без Irvingia), показала повече от 8% увеличение на телесното тегло.52

През 2006 г., учени изследвали ефекта на Irvingia върху плъхове, които са изкуствено предизвикани да развият диабет. Само еднократна перорална доза Irvingia намалила плазмената глюкоза 2 часа след приема.54

Друго проучване през 2006 г. измерило ефектите на Irvingia за забавянето на чревната абсорбация на глюкоза при здрави плъхове. Резултатите показали значително намаление на нивото на кръвната глюкоза след хранене и понижени резултати на последващата глюкоза на гладно. 54

Първото  двойно- сляпо изследване с хора е направено 2005 г. Двадесет и осем от субектите получават Irvingia, докато на дванадесет се дава плацебо. Всички субекти са поддържали нормалния си калориен прием. След 30 дни субектите, приемащи Irvingia, са намалили теглото си с 5.5 кг. При Irvingia групата също така са отбелязани значителни намаления на общия холестерол, LDL, триглицериди и повишаване на HDL. 6

Най- значителното клинично изследване на WellTrim®IG (IGOB 131®) 

Въз основа на последователни констатации, показващи множество полезни ефекти на Irvingia, е проведено голямо проучване с хора с наднормено тегло и затлъстяване за период от 10 седмици. Участниците са разделени на случаен принцип в две групи, едната от които получава патентования екстракт IGOB 131®  (150 мг два пъти дневно), а другата получава плацебо, като и двете групи поддържат нормалния си хранителен режим и физически упражнения.

 Телесното тегло и следните кръвни показатели са измерени на изходното ниво:

 1. Общия холестерол, LDL, HDL
 2. Глюкоза на гладно
 3.  Лептин
 4. Адипонектин 
 5. С- реактивен протеин

Долната таблица показва ефектите на загуба на тегло, измерени в три различни времеви точки по време на десетседмичното изследване: 5

Базово тегло4 седмици8 седмици10 седмици
Група IGOB 13197.4 кг93.8 кг89.2 кг84.7 кг
Плацебо Група96 кг95.1 кг94.7 кг95.6 кг

Таблицата показва, че Igob 131 групата губи 12.7 кг, докато плацебо групата не губи почти никакво тегло.

Резултатите от кръвните измервания показват също забележителни ефекти след 10- те седмици, както следва: 5  

ГлюкозаХолестерол LDL CRP*АдипонектинЛептин
Irvingia Група -22%-26%-27%-52%+160%-49% **
Плацебо Група -5.2%-1.9%-4.8%-1%+23%-9%
* С- реактивен протеин (био маркер за системно възпаление)
** Намалените нива на лептина в кръвта показват, че лептинът се свързва с определените лептинни рецептори в клетките и изпълнява своята функция за контрол на теглото.  По- високите нива на лептина в кръвта индикират „ лептинова резистентност”, както и по- високите нива на инсулин в кръвта показват „инсулинова резистентност”.

Тези забележителни промени в кръвните маркери разкриват специфични механизми, отговорни за дълбоките ефекти за отслабване, наблюдавани при субектите получаващи WellTrim®IG (IGOB 131®) . Тези здравословни промени на кръвните маркери също така потвърждават и значителна защита срещу диабет и сърдечно-съдово заболяване, освен ползите от загубата на тегло.

При оценката на телесния състав в тези изследвани при пациентите са измерени следните промени за 10 седмици: 5

Намаление на талиятаЗагуба на мазнини
Irvingia Група16.2%18.4%
Плацебо група5.0% 5.7%

Това историческо изследване демонстрира, че  Well Trim®IG (African mango) стандартизиран, патентован екстракт IGOB 131® предизвиква повече загуба на тегло в кратък период от време, отколкото всеки друг компонент, който е тестван. Участниците, приемащи WellTrim®IG IGOB 131®, имат значителни подобрения в телесното тегло, мазнините,  сърдечно- съдовия и деабетен риск, видимо от кръвните измервания 

Таблиците по- долу показват процента на промените, отчетени при WellTrim®IG (IGOB 131®), сравнено с плацебо групата.

Дозиране на African mango WellTrim®(IGOB 131®)

Учените са отделили много време в определянето на специфичния екстракт IGOB 131®, който дава най- големи резултати за отслабване, докато редуцира мазнините в кръвта  и нивата на глюкозата.

В най- значителното изследване до сега, се е изисквало взимането на само 150 мг стандартизиран  екстракт IGOB 131® два пъти дневно за драматични резултати, т.е. 12.7 кг загуба на тегло при пациенти приемащи WellTrim®(IGOB 131®), сравнено с по- малко от 1.4 кг. загуба на тегло при плацебо групата.

Като имаме в предвид дълбокия ефект на  WellTrim®(IGOB 131®) за рязко намаляване на кръвната захар и холестерола, не трябва да се надвишава дневната доза от 150 мг Irvingia два пъти дневно.

Предпазни мерки

Оптималните нива на холестерол варират от 180 до 200 mg/ dL. Холестерол над 200 повишава риска от сърдечен удар, докато холестерол под 150-160 mg/ dL се свързва с други нездравословни състояния

Ако използвате лекарства за намаляване на холестерола и започнете да взимате WellTrim®(IGOB 131®) , трябва да направите изследвания на кръвта, за да видите дали нивото на холестерола ви не е паднало твърде много. Ако общия ви холестерол падне под 160, консултирайте се с лекаря си за намаляване на дозата или спиране на лекарството.

Хипогликемиците (ниски нива на захар) трябва да използват този продукт с повишено внимание, тъй като той може значително да понижи нивата на кръвната захар.

Диабетици, взимащи лекарства за ниски нива на глюкоза, трябва да ползват продукта с повишено внимание, тъй като той може да предизвика значителен спад на глюкозата. Диабетиците са насърчавани да следят внимателно нивата на глюкозата в кръвта си, за да са сигурни за правилните дози на анти- диабетични лекарства, които взимат. Ако нивата на глюкозата в кръвта паднат твърде много, попитайте лекаря си дали дозата на анти- диабетичното лекарство не може да се намали или да се спре напълно. Ако страдащите от диабет тип 2 отслабнат значително с WellTrim®(IGOB 131®), нуждата от анти- диабетични лекарства може да бъде редуцирана или елиминирана.  Внимателните лични измервания на глюкозата в кръвта са изключително важни за всички диабетици.

Патентованата формула WellTrim® (IGOB 131®)


Показва, че работи по множество пътеки за повишаване ефективната загуба на мазнини чрез механизми като:

 • Инхибиране на a- амилаза активността, намаляваща абсорбацията на захар
 • Намаляване на нивата на глюкоза и инсулино-повишаващата липогенеза
 • Намалява адипоцититните триглицериди и ензима глюкоза- 3- фосфат
 • Намалява имунно медиираната възпалителна молекула (CRP), свързваща се с лептина, по този начин се намалява лептинната резистентност.
 • Намалява серумните нива на лептина
 • Увеличаване на нивата на адипонектин (анти- атерогенни, анти-възпалителни и анти- диабетични ефекти)
 • Намалява изразяването на PPAR гамата, който е замесен в инсулиновата резистентност и в патологията на много заболявания, включително затлъстяване, диабет, атеросклероза и рак.


Обобщение и предупреждение 

Полагането на усилия за управление на излишните телесните мазнини, които се натрупват с течение на възрастта, е предизвикателство.

Точно когато се откриват нови методи за намаляване на мастните депа, учените разкриват допълнителни механизми, чрез които адипоцитите запазват излишните триглицериди.

WellTrim®(IGOB 131®)  преодолява многобройните аварийни маршрути, които позволяват на мастните клетки (адипоцитите) да се противопоставят на унищожаването.

Въпреки това трябва да е съвършено ясно, че 100% ефективното средство за отслабване може да доведе до здравословна катастрофа. Консуматорски настроеното днешно общество най-често търси рационален вариант, който да му позволи да преяжда до смърт и въпреки това, да изглежда добре без да отчита същинския проблем, а именно здравните последствия от нездравословното хранене .

Публикувани проучвания  ясно показват неблагоприятните артериални изменения, които настъпват в следствие на перманентно високия прием на висококалорични и нездравословни храни, това обеснява и бума от смъртност в следствие на сърдечно-съдово заболяване.

Обобщавайки съвременните научни теории за ползите за здраве и дълголетие, които произтичат от ограничаване приема на калории, апелираме , ако намерите ефективен метод да отслабвате  без диета,  продължете да контролирате калорийния си прием, за да удължите живота си.

С други думи, ако WellTrim®(IGOB 131®) работи за вас, така както при изследваните субекти, най-горещо ви молим  не преяждайте, тъй като от една страна приема на излишни калории е водеща причина за рак, сърдечно- съдови заболявания и преждевременно стареене, а от друга може да неутрализирате действието на продукта, изправяйки го пред "неразрушима стена".

Добрата новина е, че чрез освобождаването на лептина и  свързването му с центъра за контролиране на глада в мозъка, повечето хора ще открият, че апетита им е намалял с взимането на WellTrim®(IGOB 131®), което им позволява  лесно да контролират приема на калории. И не на последно място, WellTrim®(IGOB 131®) е 100% безопасен, натурален и доказан нутрцевтик, който може да се приема 365 дни в година.

Позоваване към статията

1. Zelissen PM, Stenlof K, Lean ME, et al. Effect of three treatment schedules of recombinant methionyl human leptin on body weight in obese adults: a randomized, placebo-controlled trial. Diabetes Obes Metab. 2005 Nov; 7(6):755-61.

2 Patel SB, Reams GP, Spear RM, Freeman RH, Villarreal D. Leptin: linking obesity, the metabolic syndrome, and cardiovascular disease. Curr Hypertens Rep. 2008 Apr;10(2):131-7.

3. Scarpace PJ, Zhang Y. Elevated leptin: consequence or cause of obesity? Front Biosci. 2007 May 1;12:3531-44. Review.

4. Enriori PJ, Evans AE, Sinnayah P, Cowley MA. Leptin resistance and obesity. Obesity. 2006 Aug;14 Suppl 5:254S-258S. Review.

5. Ngondi JL, Matsinkou R, Oben JE. The use of Irvingia gabonensis extract (IGOB131) in the management of metabolic syndrome in Cameroon. Nutrition J. 2008 (submitted).

6. Ngondi JL, Oben JE, Minka SR. The effect of Irvingia gabonensis seeds on body weight and blood lipids of obese subjects in Cameroon. Lipids Health Dis. 2005 May 25;4:12.

7. Omoruyi F, Adamson I. Digestive and hepatic enzymes in streptozotocin-induced diabetic rats fed supplements of dikanut (Irvingia gabonensis) and cellulose. Ann Nutr Metab. 1993 37(1):14-23.

8. Adamson I, Okafor C, Abu-Bakare A. A supplement of Dikanut (Irvingia gabonesis) improves treatment of type II diabetics. West Afr J Med. 1990 Apr-Jun;9(2):108-15.

9. Smith J, Al-Amri M, Dorairaj P, Sniderman A. The adipocyte life cycle hypothesis. Clin Sci (Lond). 2006 Jan;110(1):1-9.

10. Azain MJ. Role of fatty acids in adipocyte growth and development. J Anim Sci. 2004 Mar;82(3):916-24.

11. Kiess W, Petzold S, Töpfer M, Garten A, Blüher S, Kapellen T, Körner A, Kratzsch J. Adipocytes and adipose tissue.Best Pract Res Clin Endocrinol Metab. 2008 Feb;22(1):135-53.

12. Rabkin SW. Epicardial fat: properties, function and relationship to obesity.Obes Rev. 2007 May;8(3):253-61.

13. Ahima RS, Lazar MA. Adipokines and the peripheral and neural control of energy balance. Mol Endocrinol. 2008 May;22(5):1023-31.

14. Friedman JM. The function of leptin in nutrition, weight, and physiology. Nutr Rev. 2002 Oct;60(10 Pt 2):S1-14.

15. Cohen P, Zhao C, Cai X, et al. Selective deletion of leptin receptor in neurons leads to obesity. J Clin Invest. 2001 Oct;108(8):1113-21.

16. Campfield LA, Smith FJ, Guisez Y, Devos R, Burn P. Recombinant mouse OB protein: evidence for a peripheral signal linking adiposity and central neural networks. Science. 1995 Jul 28;269(5223):546-9.

17. Bray GA, York DA. Leptin and clinical medicine: a new piece in the puzzle of obesity. J Clin Endocrinol Metab. 1997 Sep;82(9):2771-6.

18. Maffei M, Halaas J, Ravussin E, et al. Leptin levels in human and rodent: measurement of plasma leptin and ob RNA in obese and weight-reduced subjects. Nat Med. 1995 Nov;1(11):1155-61.

19. Qi Y, Takahashi N, Hileman SM, et al. Adiponectin acts in the brain to decrease body weight. Nat Med. 2004 May;10(5):524-9.

20. Kim WK, Lee CY, Kang MS, et al. Effects of Leptin on Lipid Metabolism and Gene Expression of Differentiation-Associated Growth Factors and Transcription Factors during Differentiation and Maturation of 3T3-L1 Preadipocytes. Endocr J. 2008 May 23. [Epub ahead of print]

21. Tajima D, Masaki T, Hidaka S, Kakuma T, Sakata T, Yoshimatsu H. Acute central infusion of leptin modulates fatty acid mobilization by affecting lipolysis and mRNA expression for uncoupling proteins. Exp Biol Med (Maywood). 2005 Mar;230(3):200-6.

22. Frühbeck G, Gómez-Ambrosi J, Salvador J. Leptin-induced lipolysis opposes the tonic inhibition of endogenous adenosine in white adipocytes. FASEB J. 2001 Feb;15(2):333-40.

23. Pajvani UB, Du X, Combs TP, et al. Structure-function studies of the adipocyte-secreted hormone Acrp30/adiponectin. Implications for metabolic regulation and bioactivity. J Biol Chem. 2003 Mar 14;278(11):9073-85.

24. Matsuzawa Y. Adiponectin: Identification, physiology and clinical relevance in metabolic and vascular disease. Atheroscler Suppl. 2005 May;6(2):7-14.

25. Okui H, Hamasaki S, Ishida S, et al. Adiponectin is a better predictor of endothelial function of the coronary artery than HOMA-R, body mass index, immunoreactive insulin, or triglycerides. Int J Cardiol. 2008 May 7;126(1):53-61.

26. Fasshauer M, Paschke R, Stumvoll M. Adiponectin, obesity, and cardiovascular disease. Biochimie. 2004 Nov;86(11):779-84.

27. Gil-Campos M, Cañete RR, Gil A. Adiponectin, the missing link in insulin resistance and obesity. Clin Nutr. 2004 Oct;23(5):963-74.

28. Shand BI, Scott RS, Elder PA, George PM. Plasma adiponectin in overweight, nondiabetic individuals with or without insulin resistance. Diabetes Obes Metab. 2003 Sep;5(5):349-53.

29. Nakamura T, Kodama Y, Takano H, et al. Increase in circulating levels of adiponectin after treatment with statin and fibrate in patients with coronary artery disease and hyperlipidemia. Atherosclerosis. 2007 Aug;193(2):449-51.

30. Pischon T, Girman CJ, Hotamisligil GS, Rifai N, Hu FB, Rimm EB. Plasma adiponectin levels and risk of myocardial infarction in men. JAMA. 2004 Jul 7;292(1):40.

31. Han SH, Quon MJ, Kim JA, Koh KK. Adiponectin and cardiovascular disease: response to therapeutic interventions. J Am Coll Cardiol. 2007 Feb 6;49(5):531-8.

32. Kumada M, Kihara S, Sumitsuji S, et al. Association of hypoadiponectinemia with coronary artery disease in men. Arterioscler Thromb Vasc Biol. 2003 Jan 1;23(1):85-9.

33. Berger J, Moller DE. The mechanisms of action of PPARs. Annu Rev Med. 2002 53:409-435.

34. Yamauchi T, Kamon J, Waki H, et al. The fat-derived hormone adiponectin reverses insulin resistance associated with both lipoatrophy and obesity. Nat Med. 2001 7:941-946.

35. Kadowaki T, Yamauchi T. Adiponectin and adiponectin receptors. Endocr Rev. 2005 May;26(3):439-51.

36. Kershaw EE, Flier JS. Adipose tissue as an endocrine organ. J Clin Endocrinol Metab. 2004 Jun;89(6):2548-56.

37. Hotta K, Funahashi T, Bodkin NL, et al. Circulating concentrations of the adipocyte protein adiponectin are decreased in parallel with reduced insulin sensitivity during the progression to type 2 diabetes in rhesus monkeys. Diabetes. 2001 May;50(5):1126-33.

38. Arita Y, Kihara S, Ouchi N, et al. Paradoxical decrease of an adipose-specific protein, adiponectin, in obesity. Biochem Biophys Res Commun. 1999 Apr 2;257(1):79-83.

39. Ryo M, Nakamura T, Kihara S, et al. Adiponectin as a biomarker of the metabolic syndrome. Circ J. 2004 Nov;68(11):975-81.

40. Yatagai T, Nagasaka S, Taniguchi A, et al. Hypoadiponectinemia is associated with visceral fat accumulation and insulin resistance in Japanese men with type 2 diabetes mellitus. Metabolism. 2003 Oct;52(10):1274-8.

41. Yamamoto Y, Hirose H, Saito I, Nishikai K, Saruta T. Adiponectin, an adipocyte-derived protein, predicts future insulin resistance: two-year follow-up study in Japanese population. J Clin Endocrinol Metab. 2004 Jan;89(1):87-90.

42. Wise LS, Green H. Participation of one isozyme of cytosolic glycerophosphate dehydrogenase in the adipose conversion of 3T3 cells. J Biol Chem. 1979 Jan 25;254(2):273-5.

43. Adamson I, Okafor C, Abu-Bakare A. A supplement of Dikanut (Irvingia gabonesis) improves treatment of type II diabetics. West Afr J Med. 1990 Apr-Jun;9(2):108-15.

44. Udani J, Hardy M, Madsen DC. Blocking carbohydrate absorption and weight loss: a clinical trial using Phase 2 brand proprietary fractionated white bean extract. Altern Med Rev. 2004 Mar;9(1):63-9.

45. Celleno L, Tolaini MV, D’Amore A, Perricone NV, Preuss HG. A dietary supplement containing standardized Phaseolus vulgaris extract influences body composition of overweight men and women. Int J Med Sci. 2007 Jan 24;4(1):45-52.

46. Ngondi JL, Djiotsa EJ, Fossouo Z, Oben J. Hypoglycaemic effect of the methanol extract of irvingia gabonensis seeds on streptozotocin diabetic rats. Afr J Trad CAM. 2006 3:74–7.

47. Rosen ED, Walkey CJ, Puigserver P, Spiegelman BM. Transcriptional regulation of adipogenesis. Genes Dev. 2000 Jun 1;14(11):1293-307.

48. Gustafson B, Jack MM, Cushman SW, Smith U. Adiponectin gene activation by thiazolidinediones requires PPAR gamma 2, but not C/EBP alpha-evidence for differential regulation of the aP2 and adiponectin genes. Biochem Biophys Res Commun. 2003 Sep 5;308(4):933-9.

49. Oben JE, Blum K. Inhibition of OB131 Irvingia gabonensis seed extract (gabonectin™) on adipogenesis as mediated via down regulation of the PPARγ and leptin genes and up-regulation of the adiponectin gene. Lipids Health Dis. 2008. (submitted)

50. Sinha MK, Opentanova I, Ohannesian JP, et al. Evidence of free and bound leptin in human circulation. Studies in lean and obese subjects and during short-term fasting. J Clin Invest. 1996 Sep 15;98(6):1277-82.

51. Dagogo-Jack S, Fanelli C, Paramore D, Brothers J, Landt M. Plasma leptin and insulin relationships in obese and nonobese humans. Diabetes. 1996 May;45(5):695-8.

52. Ngondi JL, Makamto SC, Oben J. Irvingia gabonensis on body weight and bloods lipids in normolipidemic guinea pigs. J Food Technology. 2005;3(4): 472-474.

53. Available at: http://www.bioline.org.br/request?tc06054. Accessed: Sept. 10, 2008.

54. Ngondi JL, Fossouo E, Djiotsa EJ, Oben J. Glycaemic variations after administration of Irvingia gabonensis seeds fractions in normoglycemic rats. Afr J Trad CAM. 2006;3:94-101.

55. Available at: http://www.lef.org/magazine/mag2008/mar2008_Why-an-Effective-Diet-Pill-Would-Lead-to-a-Health-Catastrophe_01.htm. Accessed: Sept. 10, 2008.

56. Swierczynski J, Zabrocka L, Goyke E, Raczynska S, Adamonis W, Sledzinski Z. Enhanced glycerol 3-phosphate dehydrogenase activity in adipose tissue of obese humans. Mol Cell Biochem. 2003 Dec;254(1-2):55-9.57. Chen K, Li F, Li J, et al. Induction of leptin resistance through direct interaction of C-reactive protein with leptin. Nat Med. 2006 Apr;12(4):425-32

57. Chen K, Li F, Li J, et al. Induction of leptin resistance through direct interaction of C-reactive protein with leptin. Nat Med. 2006 Apr;12(4):425-32

Оригиналният WellTrim® IG (IGOB 131®) от Amazon PowerMax™
WellTrim® iG (IGOB131®) е единственият сертифициран, автентичен, доказано безопасен, стандартизиран екстракт от семената на африканско манго (Irvingia gabonensis). На лице е огромно предлагане на фалшиви продукти с името Африканско манго в нарушение на патентите и търговските марки. За да не станете жертва на измама, търсете оригинала от Amazon PowerMax™, защитен с щатски патент номер 7,537,790 както и с подобни американски и интернационални висящи заявки за патенти.

Повече за продукта


44 Коментари

 1. Вики

  Здравейте, силно съм впечатлена от тази статия и ще пробвам продукта, ако дори и на половина има ефекта посочен в клиничните изследвания ще съм много.. много.. доволна, защото при мен нищо не действа, включително и строгите диети.

 2. ЦЕНКО 75

  На мен чак ми звучи прекалено хубаво за да е истина. Някой пробва ли вече това ново чудо???

 3. Dani 68

  Всъщност това „чудо“ не е ново или по-скоро е ново за България просто напиши в Google: “ irvingia gabonensis igob131 “ и ще видиш колко информация има. Накратко този препарат в действителност е най-актуалното средство за отслабване в света през последните 2 години. По отношение на ефекта при мен има огромен такъв за 20 дни свалих почти 5кг. , но по-важното е ,че видимо намаля мазнините в талията и бедрата.

 4. Нерева

  Здравейте, много полезна и интересна статия която обеснява доста неща свързани с отслабването. Искам да попитам WellTrim продава ли се вече в аптеките или може да се поръча само в онлайн?

  • Tripping_LTD

   Здравейте, WellTrim IG все още е в процедура по листване при националните дистрибутори и скоро ще е в аптечната мрежа, за сега може да се поръча само онлайн.

 5. горска фея

  Бях се зарекла, след проблемите които имах с китайките, да не ползвам хапчета за отслабване, но това нещо определено изглежда истинско и безопасно. Поръчам пък да видим.

 6. moncheto

  A ima li nqkakvi strani4ni efekti ?

 7. Виктор J

  Привет, статията е добра, но не открива топлата вода, лептиновата резистентност е в основата на затлъстяването при повечето хора, а този екстракт в действителност е най-доказаното средство против това състояние и затова в някой случай се постигат супер резултати.

  Към moncheto няма странични ефекти.

  • Tripping_LTD

   Здравейте Виктор J, ако позволите да направим малко допълнение. Безспорно лептиновата съпротива се смята за фундаментален проблем в съвременните теории за отслабване, но уникалността и потенциално добрите резултати на продукта се дължат в най-голяма степен на съвкупността от доказани механизми, стимулиращи процеса на отслабване в това число: увеличаване на адипонектина с 160% (съществен фактор за отслабването и метаболитното здраве),намаляване на възпалението,инхибиране на амилаза, ограничаване на действието на глицерол- 3- фосфат дехидрогенеза.

 8. Нери Давиткова

  Това е единствения продукт, който ми е помогнал, а съм пробвала почти всичко, без да има ефект на 55 г. съм . Не само че успях да отслабвана с около 4 кг. за 35 дни (което за мен е огромно постижение) , но и нормализирах холестерола с който имах сериозен проблем.

 9. Петров

  Това всичкото ако е вярно този който го е измислил това хапче трябва да получи нобелова награда.

 10. SAMANTA M.

  Ееее най-накрая разбрах защо все гладуваме,спортуваме и все сме си дебели :) . Хайде и аз ще пробвам туй „ново чудо“, пък дано и при мен да подейства, защото вече съм издавала пари за една кола и то все за чудеса ама ефект никакъв.

 11. Василена Митева

  Това нещо наистина е добро и при мен поне действа. Супер е че ви намерих!

 12. Ivanova

  Виждам, че е изчерпано. Кога ще го има в наличност за да мога да си поръчам?

  • Tripping_LTD

   Здравейте, WellTrim IG- чистия сертифициран екстракт от семена на африканско манго IGOB 131 е наличен и можете да поръчате когато Ви е удобно.

 13. anisab

  Здравейте! Интересуваме мога ли да си поръчам от вашите продукти и да платя при доставка на куриера, който ми доставя стоката.

  • Tripping_LTD

   Здравейте! Можете разбира се това е стандартен начин за доставка с наложен платеж (плащане на куриера).
   Хубав и успешен ден!

 14. Мариана

  Това не е ли поредното „зарибяване“? И от колко време е на българския пазар?

  • Tripping_LTD

   Здравейте Мариана, по настоящем лансирането на продукт за отслабване е предизвикателство за всяка компания която държи на доброто си име. Съвсем оправдано, потребителското доверие е силно подкопано от безумни реклами за още по-безумни продукти. Факт е и друго изключително уродливо явление, а именно опасните, забранени китайски добавки със Сибутрамин, които се предлагат като натурални и безопасни, а в същото време са живото-застрашаващи.

   Отчитайки всичко това ясно осъзнаваме отговорността от лансирането на продукти за отслабване и следователно е важно да се отбележи, че ние не създаваме „нови вълшебни хапчета“, а само отразяваме световната пазарна конюнктура с лансирането на една безспорно търсена от потребителите хранителна стратегия за контрол на теглото. Като компания радваща се на изключително потребителско доверие, не бихме си позволили да използваме каквито и да било порочни търговски практики, съпътстващи търговията с продукти за отслабване които биха могли да се приемат за „зарибяване“ в частност снимки „преди“ и „след“, мнения на уж доволни клиенти, безумни реклами,недоказани твърдения или мнения и препоръки от отделни специалисти, фармацевти и други подобни.В пълна противоположност на действащите измамни търговски практики и съгласно регулаторните изисквания за защита на потребителя за пръв път компанията ни предлага на пазара продукти, които са валидирани от безпрецедентен научен съпорт.

   Всички здравни и функционални претенции на продуктите почиват на международно признати клинични изследвания публикувани във водещите световни научни рецензирани издания. В конкретния случай, действията на продукта WellTrim® iG (African mango IGOB131®) са доказани от 8 научни изследвания включително 3 двойно-слепи, плацебо-контролирани, кръстосани, рандомизирани клинични изпитания с хора- този род изследвания са най-меродавната призната практика която се използва и при лекарствата.

   Факт е, че патентования екстракт от семена на африканско манго е световен пазарен лидер в сегмента „отслабване“- в резултат на това закономерно има огромно предлагане на фалшиви продукти, съдържащи нискокачествени и потенциално не-безопасни екстракти внесени от Китай с 30 пъти по-ниска цена. За съжаление тази практика масово се използва и от считани за авторитети в индустрията марки, които предлагат фалшиви продукти с името Африканско манго в нарушение на патентите и търговските марки.

   Във връзка с горното, ние просто осигуряваме реален достъп на потребителите до оригиналната, клинично тествана Формула, защитена с патент на САЩ. с No. 7,537,790 и подобни американски и интернационални висящи заявки за патенти, която се приема (на база научните доказателства) за най-значимия научен пробив в категория контрол на теглото. В резултат на едногодишни търговки преговори и сложни правни патентни процедури, фирма Трипинг ЕООД получи правата да въведе на българският пазар оригиналните патентовани блендове на ICON GRUP USA базирани на екстракта от африканско манго IGOB 131, които от своя страна са изключително търсени в глобален мащаб от хората борещи се с наднорменото тегло.

   Серията Отслабване на Amazon PowerMax e оторизираната търговска марка за представянето на трите революционни мулти-патентовани формули като продуктите са резултат от партньорството ни с Capsugel®. С цел да се гарантира пълната потентност и чистота на активните вещества в серията, са използвани последно поколение (възможно най-скъпите) твърди растителни пулулан капсули Plantcaps™-патентована технология на Capsugel®. Накратко казано, държейки на доброто име на компанията, ние представяме серия от хитови продукти на изключително добра цена, създадени чрез използването на върховите постижения в индустрията, без да използваме каквито и да било порочни и незаконосъобразни търговски практики за тяхното лансиране.

   Вероятно ще има както доволни, така и недоволни клиенти от използването им, защото все още няма универсално решение което да действа при всички еднакво. Но в крайна сметка нашите усилия да отговорим на търсенето на дадени продукти по най- добрия и коректен начин, като в същото време ограничим възможността потребителите да станат жертва на измама с фалшиви продукти, не би следвало да се възприема като „зарибяване“.

   И в отговор на вторият Ви въпрос: Продуктът WellTrim® iG (IGOB131®) е на пазара от началото на годината, а останалите две формули WellTrim® ULTIMA и Synatrim® Pro 300 ще са налични до 3 седмици.

   Поздрави!

 15. лидия

  Здравейте, кога да очакваме в наличност WellTrim® Ultimaр, за да може да се поръча? Приятна седмица Ви пожелавам! Поздрави!

 16. Tripping_LTD

  Здравейте Лидия, за съжаление имаше известно забавяне със старта на останалите 2 продукта от серията. За щастие всички технологични и правни въпроси са решени и продуктите включително и WellTrim® Ultima ще са налични до 3 до 4 седмици!
  Хубав и успешен ден!

 17. Катя

  Здравейте. Много ме зантригувахте с този препарат. За няколко години покачих теглото си двойно и то при спазване на какви ли не диети, от които едниственият ефект беше йо-йо ефектът. Направих си хормонални изследвания и се консултирах с лекар ендокринолог, който констатира, че имам инсулинова резистентност и метаболитен синдром. Изписа ми хапчета, с които нивото на инсулина се нормализира и с подходяща диета и умерена физическа активност за 1 година успях да сваля 25 кг. Проблемът, обаче е, че трябва да сваля още толкова за да постигна оптимално тегло, а сякаш достигнах някакъв праг и при същият хранителен режим и включване на по- голямо физическо натоварване спрях да свалям килограми. Ето защо този препарат много ме заинтригува и ми се струва подходящ за мен, но ме интерисува, в случай на успешно редуциране на теглото с помощтта на препарата, какво се случва след спиране на приема му, дали няма да има йо-йо ефект, който с оглед злополучния ми опит ужасно ме плаши.

  • Tripping_LTD

   Здравейте Катя, така нареченият йо-йо ефект в най-голяма степен е в резултат на неправилни и агресивни диети или употребата на препарати на базата на синтетичните симуланти или забранения Сибутрамин, при които има видим и бърз ефект на отслабване в килограми. Тези резултати обаче са изключително подвеждащи и опасни, защото бързата загуба на тегло идва от обезводняване и още по-лошо от загубата на мускулна маса и много по-малко на мазнини.

   Както е добре известно мускулите са основните двигатели на метаболизма и имат огромна роля в процеса на отслабване и метаболитното здраве като цяло. Тяхното тегло обаче е значително по-голямо от това на мазнините в тялото и намаляването им води до впечатляващи резултати в показателите на кантара. Загубата на чиста мускулна маса в последствие се компенсира с натрупването на чисти мазнини (йо-йо ефект) и в следствие на това всеки следващ опит за отслабване е много по-труден.

   В случай че WellTrim® iG действа за вас така както при изследваните пациенти и доведе до загуба на тегло, то това ще е в следствие на редуцирането на мазнините, чрез въздействието на най-важните ензими и хормони, които оптимизират ключовите метаболитни процеси, включително и инсулиновата чувствителност, като по този начин се гарантира загубата единствено на мазнини при запазване на мускулната маса.Само по този начин е възможно да се постигне и поддържа желаното тегло без йо-йо ефект.

   Изключително важно е да се разбере, че бързото свалянето на килограми не означава автоматично загуба на мазнини, а напротив, много често това води до трайно затлъстяване, лептинова и инсулинова резистентност и в резултат-много често до метаболитен синдром.

   Моля имайте в предвид, че ако приемате лекарства за контрол на кръвната захар и започнете да използвате продукта трябва да следите нивата си на глюкоза и в случай че паднат твърде ниско да се консултирате с лекар за намаляване на лекарството.

   Пожелаваме Ви от сърце здравословните проблеми да останат в миналото и занапред да се радвате на добро здраве! Ако имате допълнителни въпроси, моля задайте ги в нашият ФОРУМ!
   Хубав ден!

 18. митко

  Имам доста килца за сваляне/около 35кг./, какво бихте ми препоръчали да употребявам в случая?

 19. Tripping_LTD

  Здравейте, преди всичко е важно да се отбележи, че магически ключ за отслабване не съществува! Различните продукти са формулирани за да кореспондират в най-голяма степен с различните възможните причини водещи до затлъстяване. За повече информация относно действията на продуктите вижте раздела Въпроси ПОЗДРАВИ!

 20. denica

  neznam kupih i probvah akai verde i kakvo nishto nadadoh niakolko kg.tova dali shte pomogne ili shtesi hodia vse debelichka

 21. nikol

  zdraveite nqkoi znae li kolko struva i kak da sigo porucham???

  • Tripping_LTD

   Здравейте, цената на продукта е 29 лв. можете да го поръчате онлайн, по телефона, а скоро и в аптечната мрежа!

 22. Nataliq

  Здравейте, искам да попитам следното:
  Може ли след като съм започнала да пия WellTrim IG и при мен поне има супер резултат (от първата опаковка), да продължа с Synetrim Pro300 с още 1 или 2 опаковки и това ще засили резултата ? Благодаря предварително!

  • Tripping_LTD

   Здравейте! Да можете, Synetrim Pro300 има допълнителни механизми на действие, чрез съставката Synetrim IG (екстракт от цисус). Повече може да научите в тази статия

 23. Aneta

  Здравейте,

  Имам проблем със запек и оттам с наддаване на тегло. 6-7 кгр не е много и направо ме е срам да пиша тук,но причината е неприятна – подуване, тежест и т.н. В този смисъл подходящ ли е за мен този продукт и кой от изброените по-горе?

  • Tripping_LTD

   Здравейте, Well Trim IG няма да повлияе пряко на проблема Ви. Продукта няма разхлабително действие и ако наднорменото тегло е в резултат само на запек, то вероятно имате нужда от друг подход който кореспондира пряко с този проблем.

 24. В. Силева

  Добър ден! След като направих доста сериозно проучване в мрежата относно тази съставка, мога да кажа че настина е доста нашумяла и се радва на голям успех! Без да искам да ви засегна и моля да извините моето недоверие!- Бихте ли ми казали как да съм сигурна, че продукта който продавате е автентичния екстракт Well Trim IG или Igob 131, който е използван в цитираните изследвания .Задавам този въпрос защото се оказва, че 99% процента от добавки с африканско манго са пълно менте и нямат нищо общо с написаното по-горе.
  Благодаря Ви!

  • Tripping_LTD

   Здравейте! Преди всичко не е нужно да се извинявате за това , че имате висока потребителска култура и задавате адекватни въпроси във времето когато измамите с продукти за отслабване са добре организирана индустрия! Фирма Трипинг ЕООД е официален представите на собственика на защитената търговка марка, американската компания ICON GRUP USA. Amazaon PowerMax е оторизираната търговска марка за продажби в България и на трите мултипатентовани формули Well Trim Ig, Well Trim Ultima и Synatrim Pro 300. Имаме всички права за използването на защитената интелектуалната собственост засягаща и покриваща irvingia gabonensis (африканско манго) и неговите екстракти, включително IGOB131®, както и относно патентованите екстракти Synetrim (CQR 300) /Цисус/ и Sensoril /Ашваганда/ всички тези съставки днес са хит в научната литература, което от своя страна е повод за огромен размер на измами със същите.
   В отговор на лавина от въпроси в същия смисъл, наскоро публикувахме в корпоративния сайт оторизациите от ICON GRUP за патентите и търговските марки които можете да видите тук

 25. Zoya

  Zdraveite,nai-napred iskam da blagodarq za podrobnata informaciq,koqto dava vuzmojnost na horata da nauchat vsichko neobhodimo za produkta.Iskreno se nadqvam tova prekrasno otkritie da pomogne na mnogo hora da se preborqt s izlishnite kilogrami.No imam edin vupros-tui kato ot edna godina ne jiveq v Bg,a mnogo iskam da se sdobiq s tozi produkt,chudq se dali e razprostranen i v drugite strani-naprimer vuv France kudeto sum v momenta?Nai-veroqtno online poruchkite pokrivat samo teritoriqta na nashata strana,koeto e napulno normalno,no mnogo se nadqvam da moga da go izdirq i tuk.Ako imate informaciq za tova shte sum mnogo blagodarna da q spodelite.Izvinqvam se za latinicata,no nqmam na klaviaturata kirilica.Predvaritelno blagodarq.

  • Tripping_LTD

   Здравейте Зоя,Благодарим Ви за добрата оценка!За съжаление на истина не можем да изпратим продукта, защото единствено в целия свят-БГ пощи отказват да експортват хранителни добавки.А използването на куриерска услуга е неразумно скъпо в случая.Well Trim IG (IGOB 131)последните години е водещ световен продукт за контрол на теглото и вероятно бихте могла да го намерите и в Франция. Това което трябва да имате в предвид е огромният размер на фалшиви продукти с името африканско манго и в този смисъл трябва да сте сигурна, че добавката съдържа патентования, клинично тестван, сертифициран екстракт.

   ПОЗДРАВИ!

 26. mila

  zdraveite a kak moga da poly4a prodykta v italia

  • Tripping_LTD

   Здравейте, проблема с Италия е същия като на Зоя (горния пост).

 27. loretta bianka

  Zdraveite,jiveia v SCHWEIZ i sega otivam da proveria dali go ima ! kak da razbera dali e originalno,kak e imeto na firmata ,koiato go proizvezda ????? blagodaria vi !

 28. П.Атасян

  Здравейте, интересува ме от коя аптека или магазин в гр. Пловдив мога да купя вашите продукти. Благодаря Ви!

  • Tripping_LTD

   Здравейте, за съжаление нямаме регистър на всяка отделна аптека, но със сигурност можете да намерите продуктите в магазини и дрогерии „ЛЕЧИТЕЛ“ в цялата страна.
   Хубава и успешна седмица!

 29. Nikoleta Mincheva

  iskam nqkoi koito naistina e probval produkta da si kaje mnenieto,ako moje da mmi pomogne naistina,shte buda mnogo blagodarna.

 30. Silvia

  Искам да попитам дали може да се използва и при деца?

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


2 + = 10

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Free PageRank Checker