WellTrim® Ultima

WellTrim® Ultima
Обща информация Действие на продуктаСвързани статии с продукта                                                                       Поръчай онлайн

WellTrim® Ultima е патентована смес от две уникални, патентовани, клинични тествани съставки, които предоставят комплекс от взаимно допълващи се механизми на действие а именно  WellTrim® IG и Sensoril® Trim.

   1.WellTrim® IG представлява IGOB131® – научното наименование на автентичния, патентован, клинично доказан екстракт от семената на  африканско манго (Irvingia gabonensis, защитен с патент на САЩ  № 7537790). IGOB131® е разработен и клинично оценяван от д-р Юлий Обен – световно известен експерт по затлъстяване и метаболитен синдром.
   2.Sensoril® Trim представлява мулти-патентован, стандартизиран екстракт от почитаният в Аюрведа (Древна индийска система за грижа за здравето) ботанически адаптоген –Ashwagandha (Withania somnifera), създаден от възпитаника на програмата Фулбрайт, д-р Сибнат Госал и защитен с патент на САЩ № 6,713,092. Ashwagandha (Ашваганда) е индийско растение, тачено заради неговите балансиращи, енергизиращи, подмладяващи и ревитализиращи свойства. Те се дължат на уникални биоактивни съединения, извлечени от специално отгледани корени и листа от Ашваганда, чрез патентован воден процес.

WellTrim® Ultima е една научно обоснована иновация, съобразена с потребностите на “Модерния човек”,  подложен  на огромен стрес и напрежение, което от своя страна е един от основните фактори за трупане на наднормено тегло.    

Стресът е все по-често явление в днешния забързан и трескав свят, засягащо здравето и благосъстоянието на милиони хора и струващо милиарди долари на националните икономики в резултат на повишени цени на здравните услуги и понижена работоспособност. Всъщност днес стресът е толкова голяма част от живота на хората, че ограничаването му е проблем номер едно в начина на живот според сп. „Фууд Текнолъджи”. Стресът е реакцията на организма на истински или въображаеми емоционални или физически заплахи, които причиняват дисбаланс. Източниците на стрес са различни – от по-леки, като грижа за всекидневните отговорности до по-сериозни, като загуба на работа, развод или финансови проблеми.

Организмът реагира на стреса по един и същи начин независимо от причината. Тази реакция, известна като „битка или бягство”, е серия от физиологични промени, които подготвят тялото да се изправи срещу стресора или да избяга от него и след това връщат организма до състояние на баланс – хомеостаза. За кратък период от време реакцията на стрес може да е предимство, засилващо способността на хората да се справят с променящи се обстоятелства. Но ако човек е изложен на постоянен стрес дълго време, организмът постепенно губи способността да се справя, водейки до срив на жизненоважни функции и влошаване на здравето и благосъстоянието. Установено е, че хроничният стрес е причина или усложняващ фактор за 90 % от болестите, които засягат тялото. Хроничният стрес е и основна причина за затлъстяването и респективно е в основата на метаболитен синдром при множеството пациенти.

WellTrim® Ultima – Механизми на действие:

Екстракта IGOB131® Африканско манго и Sensoril® Trim притежават допълващи се и синергични механизми на действие, които имат огромен ефект допринасящ за поддържането на здравословно тегло и метаболитно здраве по многофункционален начин. IGOB131® – екстракт от африканско манго действа чрез множество уникални свойства, включително подобряване на функцията на лептин (ключов хормон, който регулира апетита, термогенезата и води до загуба на тегло), регулиране на изразяването на адипонектин (хормон, свързани със сърдечно-съдовото здраве, инсулиновата чувствителност, термогенезата и намаляването на телесното тегло) и инхибиране на ензима, глицерол-3- фосфат дехидрогеназа (който превръща кръвната захар в складирани мазнини).

Проучванията показват, че голям брой хора с наднормено тегло и затлъстяване са “стрес-консуматори” с потребност да консумират високо калорични храни, въглехидрати и мазнини в отговор на стреса. Стресът предизвиква чувство на глад и последващо преяждане, което води до наддаване на тегло и затлъстяване особено в областта на корема. По този начин, храненето на база стрес може да бъде голямо препятствие за поддържане на здравословно тегло. Ето защо WellTrim® Ultima е формулиран със Sensoril® Trim, който осигурява повишена устойчивост на стрес и предпазва от емоционално  хранене чрез намаляване на нивата на кортизола.

Науката за WellTrim® Ultima-Африканско манго & Ашваганда:

Патентованите съставки в WellTrim® Ultima са клинично тествани в двойно-слепи, плацебо-контролирани клинични проучвания, за да се определи тяхната ефективност. IGOB131® – екстракт от семена на африканско манго е клинично доказан продукт, за намаляване на телесното тегло, телесните мазнини, обиколка на талията, кръвна захар на гладно и нивата на липидите в кръвта. Sensori®l Trim е с клинично доказано действие за намаляване на стреса и безпокойството за подобрено настроение за да се увеличи устойчивостта на предизвиканото от стрес преяждане, насърчаване на здравословната енергия, както и способства за по-ниски  нива на C-реактивния протеин и нивата на кръвната захар.

Брой капсули в опаковка: Всяка опаковка съдържа 40 бр. растителни капсули (20 дневен курс на прием) 

Дневна Доза: Клинично установената доза на WellTrim® Ultima е две капсули дневно. По една капсула 30-60 минути преди основно хранене.

Времетраене на приема: За постигане на оптимален резултат продукта е добре да се приема 90 дни по описаната горе схема. Приема може да продължи, ако е необходимо, тъй като продукта е 100% натурален с гарантиран профил на безопасност.

Бременност и кърмене: Няма достатъчно научно обоснована информация за потенциалното влияние на WellTrim® Ultima при тези състояния и в този смисъл препоръчаме консултация с лекар.

Странични ефекти:Не са установени

 • Патентован
 • Клинично тестван
 • Доказана структура и действие
 • Безопасен GRAS статут/Без странични ефекти
 • Мултифункционалнa съставка
 • Напълно натурален, Вегетариански
 • Стабилен – две години съхранение
 • Сертифициран по стандартите Кошер и Халал
 • Пулулан растителни капсули Plantcaps®

Единична доза 1 капсула
Дози в кутия-40 бр.

Стойност на единична доза:

Африканско манго патентована формула WellTrim IG®(Igob 131®) -150 mg.
Ашваганда  патентована формула Sensoril® -125 mg.

Други съставки:

Растителни (пулулан капсули) Plantcaps® , целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид

 • WellTrim®Ultima е  търговска марка на Icon Group, LLC USA.  защитена с патенти на САЩ  7,537,790 и 6,713,092 и подобни американски и интернационални висящи заявки за патенти
 • Фирма Трипинг ЕООД притежава изключителни права за маркетинг и дистрибуция, както и за използването на  защитената интелектуалната собственост (клинични изследвания и научни наименования и др. ) за територията на България  

корпоративни новини

Free PageRank Checker