Synetrim® Pro 300

Synetrim® Pro 300
Обща информация Действие на продуктаСвързани статии с продукта                                                                       Поръчай онлайн

Synetrim® Pro 300 е клинично доказанa, патентована матрица от високо ефективни, GRAS стандартизирани, природни съставки за отслабване, които притежават изцяло нова група от механизми, включително блокиране на въглехидрати и мазнините, ситост и контрол на апетита, термогенеза, устойчивост на емоционално хранене, запазване и увеличаване на чистата мускулна маса. Synetrim® Pro 300 съдържа Synetrim® CQ  и WellTrim® IG.
 

     1.Synetrim® CQ - представлява екстракт от почитания в Аюрведа (Древна индийска система за грижа за здравето) Цисус (Cissus quadrangularis), който е патентован за загуба на тегло и метаболитен баланс (Защитен с пет патента на САЩ). Продуктът е и добре познат и уважаван в средите на хората, занимаващи се с бодибилдинг и културизъм заради натуралния и безвреден състав, който има силно изразено анти-катаболно и противовъзпалително действие, допринасящо за предпазване и възстановяване на мускулната и костна тъкан.

    2.WellTrim® IG - представлява автентичен, патентован екстракт от семена на Африканско манго IGOB131® (Irvingia gabonensis), който е с клинично доказана ефикасност  за загуба на тегло и насърчаване на метаболитното  здраве.

Synetrim® Pro 300 е нов, клинично тестван нутрацевтик, който подпомага контрола на теглото чрез напълно оригинална група от механизми, сред които блокиране на въглехидрати и мазнини, ситост и контрол на апетита, термогенезата, устойчивост на „емоционално хранене” и баланс на кръвната захар.

Synetrim® Pro 300 е най-цялостната съставка за контрол на теглото разработена досега – комбинация от патентовани, доказано безопасни и стандартизирани екстракти. Продуктът има неподражаема ефективност по отношение на премахването на мазните, особено на тези в проблемните зони до 20% и способства за значително намаление на обиколката на талията, бедрата и ханша, като едновременно с това запазва и увеличава чистата мускулна маса.

Свойствата на Synetrim® Pro 300 го правят изключително подходящ, както за хора търсещи мощно и ефективно средство за отслабване със силен акцент върху редуцирането на телесните мазнини, така и за професионални атлети и спортисти, търсещи натурални и безвредни фет бърнъри и природни и ефикасни алтернативи на  анаболни и стероидни препарати.

Въз основа на обширни научни изследвания е установено, че Synetrim® Pro 300 е съставка с мощно действие за управление на теглото и притежава доказана структура/функции в областта на управлението на здравословно тегло, ситост, контрол на апетита, термогенеза, подобряване на настроението/емоционалното хранене, спортни резултати, сърдечно-съдови заболявания, баланс на кръвната захар, баланс на холестерола и метаболитно благосъстояние.

Synetrim® Pro 300-Механизми на действие:

Synetrim® Pro 300 притежава безпрецедентен набор от механизми на действие по отношение на отслабването. Към  механизмите на феномена африканско манго IGOB 131® се добавят доказаните ползи на екстракта от Цисус Sinetrim CQ.®  който блокира разграждането на мазнини, скорбяла и захар от скорбяла, като резултат от ограничаването на липаза ά-амилаза и ά-глюкозидазата ензими. Тази дейност е уникална и отличава Synetrim® Pro 300 от останалите продукти в индустрията, които притежават само отделни механизми на действие, например блокиране на нишесте.

Проучванията са показали, че блокирането на тези хранителни вещества намалява усвояването на калории от храносмилателната система в тялото и забавя скоростта с която глюкозата влиза в кръвния поток,  което подобрява  гликемичния индекс на храните и води до по-добър баланс на нивата на кръвната захар, както и до засилена функция на инсулина. В Synetrim® Pro 300 се съдържат естествени растителни стероиди, наречени кетостерони, които действат като глюкокортикоидни антагонисти и неутрализират антианаболния (катаболния) ефект на кортизона, провокирайки костен и мускулен растеж.

Науката за Synetrim® Pro 300 Цисус и Африканско манго:

Synetrim® Pro 300 предлага тройно действие. Неговите съставки са подкрепени от три рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани клинични изпитвания, които са довели до значително намаляване на теглото (в диапазона 9-13 кг.), мазнините в тялото, обиколка на талията, общия холестерол, LDL (лош) холестерол,  кръвната захар на гладно, както и C-реактивния протеин на участниците.

Беше отбелязано значително подобрение по отношение на серумния лептин и адипонектин (два хормона, свързани с управление на здравословно тегло, ситост, термогенезата, баланс на кръвната захар, както и здравето на сърдечносъдовата система), както и на серотонина – невротрансмитер, който се свързва с настроение и ситост.

 

Брой капсули в опаковка: Всяка опаковка съдържа 40 бр. растителни капсули (20 дневен курс на прием) 

Дневна Доза: Клинично установената доза на Synetrim® Pro 300 е две капсули дневно. По една капсула 30-60 минути преди основно хранене.

Времетраене на приема: За постигане на оптимален резултат продукта е добре да се приема 90 дни по описаната горе схема. Приема може да продължи, ако е необходимо, тъй като продукта е 100% натурален с гарантиран профил на безопасност.

Бременност и кърмене: Няма достатъчно научно обоснована информация за потенциалното влияние на Synetrim® Pro 300 при тези състояния и в този смисъл препоръчаме консултация с лекар.

Странични ефекти:Не са установени

 • Мулти патентован
 • Клинично тестван
 • Доказана структура и действие
 • Безопасен GRAS статут/Без странични ефекти
 • Мултифункционалнa съставка
 • Напълно натурален, Вегетариански
 • Стабилен – две години съхранение
 • Сертифициран по стандартите Кошер и Халал
 • Пулулан растителни капсули Plantcaps®

Единична доза 1 капсула
Дози в кутия-40 бр.

Стойност на единична доза:

Африканско манго патентована формула WellTrim IG® (Igob 131®) -150 mg.
Цисус патентована формула Synetrim CQ® (CQR-300®) -150 mg.

Други съставки:

Растителни (пулулан капсули) Plantcaps® , целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид

 

 • Synetrim® Pro300 е  търговска марка на Icon Group, LLC USA.  защитена с шест патента на САЩ  и подобни американски и интернационални висящи заявки за патенти
 • Фирма Трипинг ЕООД притежава изключителни права за маркетинг и дистрибуция, както и за използването на  защитената интелектуалната собственост (клинични изследвания и научни наименования и др. ) за територията на България  

корпоративни новини

Free PageRank Checker