WellTrim®IG

WellTrim®IG
Обща информация Действие на продуктаСвързани статии с продукта                                                                       Поръчай онлайн

Blend-1WellTrim® iG е високоефективна хранителна добавка притежаваща различни механизми на действие. Тези механизми в същността си са напълно нов подход за ефективно и здравословно отслабване и едновременно с това спомагат за значително намаляване на параметрите на основните рискови фактори, които са причина за появата на метаболитен синдром.

WellTrim® iG представлява IGOB131® – научното наименование на автентичния, патентован, клинично тестван екстракт от африканско манго (Irvingia gabonensis), който към настоящият момент е абсолютен световен лидер по продажби в сегмента “контрол на теглото”.

Тази забележителна нутрацевтична съставка е клинично тествана, доказано безопасна и притежава научно обоснована структура и функции за намаляване на теглото, телесните мазнини, за контролиране на апетита, ситостта, термогенезата, за поддържане на здравословни нива на кръвната захар и холестерола.  WellTrim® iG (IGOB 131®) има отличен профил на безопасност, тъй като е извлечен от ядки, които са кулинарен продукт в западноафриканските общества.

WellTrim® iG (IGOB 131®) е нутрацевтик с многофункционално  действие, който води до загуба на телесни мазнини чрез три различни и синергични мехенизма. Тези механизми са критичните командни сигнали на адипоцитите (мастни клетки), познати като 1. Лептин, 2. Адипонектин, 3. Глицерол-3-фосфат дехидрогеназа.

Защо тези три сигнала са важни за отслабването? Причината е, че командните сигнали на адипоцитите контролират натрупването и последвалото отделяне на триглицериди (мазнини) от нашите мастни клетки. Командните сигнали регулират и производството на клетки. С възрастта мрежата за командни сигнали е негативно повлияна, което обяснява защо много хора започват да напълняват, когато остаряват, въпреки ограничаването на калории и увеличена активност.

WellTrim® iG (IGOB131®) - Механизми на действие:

 • Засилва лептинната функция чрез намаляване на С-реактивен протеин и лептинна резистентност. Лептинът е ключовият хормон, който регулира апетита и отслабването. В организма лептинът служи като регулатор на натрупването на телесни мазнини, като управлява ситостта, апетита, метаболизма и кръвната захар. Хората с наднормено тегло имат високо ниво на лептин в кръвта, но са резистентни на ефектите му – състояние известно като “лептинна резистентност”. Проучванията показват, че понижаването на лептинната резистентност и нивото на лептин засилва лептинната функция, която е много важна за успешен контрол на теглото.
 • Регулира производството на адипонектин, което подобрява инсулинната чувствителност. Високото ниво на циркулиращ адипонектин е свързано с ползи за сърдечносъдовата система, по-ниско тегло и повишена инсулинна чувствителност, докато ниското ниво на адипонектин е свързано с по-високо тегло.
 • Ограничава ензима глицерол-3-фосфат дехидрогеназа, който се произвежда от адипоцитите (мастни клетки), за да спомогне преобразуването на кръвна захар в мазнини. Този инхибиторен процес спомага за намаляването на количеството кръвна захар, преобразувана в мазнини.

Науката за WellTrim® iG (IGOB131®)-Африканско манго:

Здравните ползи на WellTrim® iG (IGOB131®) са подкрепени от три човешки клинични изследвания. Последното рандомизирано, двойно сляпо, контролирано с плацебо клинично проучване с хора потвърди резултатите от предходните. Проучването беше публикувано в рецензираното от специалистите списание „Lipids in Health and Disease” („Липиди в здравето и болестите”). В десетседмичното проучване участваха 102 здрави доброволци с наднормено тегло и/или затлъстяване (ИТМ 26 или по-висок).

Групата за лечение получаваше 150 мг. WellTrim® iG (IGOB131®) или плацебо, 30 до 60 минути преди обяд и вечеря. Наблюдаваха се значителни подобрения тегло, телесни мазнини, обиколка на талията, както и кръвна захар на гладно, липиди в кръвта, C-реактивен протеин (CРП), адипонекти и лептин. Всъщност, в края на проучването, WellTrim® iG (IGOB131®) групата загуби средно 28 паунда(13 кг.), 6.7 инча(17 см.) от талията и намали телесните мазнини с 6.3%! Нивата на общият холестерол бяха понижени с 26%, на LDL-холестерол 27%, на кръвна захар на гладно с 22.5% и на СРП с 52%.

Well Trim IG e уникален продукт , който няма аналог сред познатите до момента средства за отслабване!

 

Множество публикувани клинични изследвания показват , че този нов препарат е фундаментален научен пробив, който е в състояние да спре днешната епидемия от затлъстяване. На какво се дължи тази неподражаема мощ на Well Trim IG?

Факт е, че познатите до момента стратегии за контрол на теглото не са в състояние да противодействат на лавинообразното нарастване на броя на хората със затлъстяване. Причината е, че всички тези прийоми, независимо дали се касае за диети в смисъла на глад, приемането на хранителни добавки и медикаменти или диета, включваща  елементарен контрол на калориите,  изпускат най-важното: Затлъстяването е следствие, за което има причина, и всички използвани стратегии до сега се опитват да "лекуват" следствието без да кореспондират със същинския проблем, а именно причината.

 Изумителното ново разбиране за мазнините в тялото, което започна с разбирането на лептиновата резистентност, фундаментално  промени научната гледна точка за напълняването и респективно за адекватните стратегии за отслабване. Съвременната наука  идентифицира няколко основни причини, които карат хората с напредване на възрастна  да трупат нежелани килограми от мазнини.

 • Неправилното функциониране на мрежата от критични командни сигнали на адипоцитите (лептин, адипонектин и глицерол- 3- фосфат дехидрогенеза  ), която контролира  складирането и освобождаването на триглицериди (мазнини) от мастните клетки.
 • Възпалението в тялото- според  най- новите научни изследвания съществува пряка връзка между възпаленията и затлъстяването. С-реактивен протеин е индикатор за възпаление в тялото, който в същото време силно възпрепятства дейността на лептина и допринася за лептинова резистентност.
 •  Инсулинова чувствителност -  инсулиновите рецептори на клетъчните мембрани губят чувствителност или функционалност и резултатът е патологично състояние, наречено "инсулинова резистентност", което уврежда способността на клетките  ефективно да  използват глюкозата за производство на енергия. 

Повечето хора включително, лекари и учени ,   дълго време вярваха, че натрупването на  телесните мазнини е  процес, дължащ се основно на преяждане и недостатъчна физическа активност. Тези теории обаче не можеха да обяснят  как хората трупат мазнини, когато полагат огромни усилия да ядат по- малко, взимането на хранителни добавки и следването на различни практики, които по теорията си трябва да водят до отслабване.

 Проблемът е, че когато са измисляни много начини в помощ на хората да отслабнат, нито един не е доказал ефект за заобикаляне на естествената способност на адипоцитите (мастни клетки) да  задържат излишната мазнина… до сега!

При научния пробив, който може да прекрати днешната епидемия на затлъстяване, е открит естествен компонент Well Trim IG, който заобикаля молекулярните фактори, свързани със затлъстяването… включително и феномена, познат като „лептинова резистентност”.  WellTrim® IG (IGOB 131®)  преодолява многобройните аварийни маршрути, които позволяват на мастните клетки (адипоцитите) да се противопоставят на унищожаването.

Полагането на усилия за управление на излишните телесните мазнини, които се натрупват с течение на възрастта, е предизвикателство за всеки, но сега за пръв път потребителите имат достъп до клинично доказано, напълно безвредно средство, с което биха могли да постигнат и най-важното -да поддържат желаното здравословно тегло.

Независимо каква стратегия за отслабване ще изберете (диети, добавки или медикаменти), от първостепенно значение е вашите хормони да работят правилно. В противен случай, всяко сваляне на килограми ще е нетрайно и още по-лошо-възвърнатите килограми са в резултат на  складиране на нездравословни мазнини в областта на корема-точно обратното на целта на диетите, която е загуба на тегло. В този смисъл WellTrim IG е незаменим компонент за всяка програма за контрол на теглото и ако веднъж сте се справили с проблема с килограмите, то този революционен продукт е в състояние да ви осигури трайното им задържане като стимулира естествените здравословни процеси в организма. 

Друг основен аргумент за приема на WellTrim IG е способността му да намали значително риска от метаболитен синдром от който риск са застрашени най-вече хората с наднормено тегло . Абдоминалното затлъстяване е отличителен белег  на метаболитния синдром, известен също като "Синдром X" -това е  съвкупност от коварни патологични процеси, които поставят в значително повишен риск от сърдечно-съдови заболявания, диабет, рак, инсулт и деменция. До  скоро в много случай използването на продукти за отслабване беше свързано с опасни и дори животозастрашаващи странични ефекти за хората, при които са факт тези патологични процеси, което е в пълна противоположност с потребностите им.

 За щастие с лансирането на Well Trim IG вече има средство за отслабване, което в същото време притежава изключителна мощ да намали  свързаните маркери на метаболитния синдром като високи нива на кръвната глюкоза, LDL и С-реактивен протеин. При клиничните изследвания на продукта се наблюдават забележителни промени в кръвните параметри, които разкриват специфичните механизми, отговорни за дълбоките ефекти за отслабване, наблюдавани при субектите получаващи WellTrim®IG (IGOB 131®) . Тези здравословни промени на кръвните параметри също така потвърждават и значителна защита срещу диабет и сърдечно-съдово заболяване, освен ползите от загубата на тегло.

ЗАЩО AMAZON POWERMAX?

WellTrim IG е единственият патентован клинично тестван екстракт от африканско манго. Amazon PowerMax е марката, която е оторизирана за маркетинг и дистрибуция на българския пазар. Продуктът осигурява клинично установената доза в чиста и неподправена форма, която сама по себе си дава повече впечатляващи резултати за загуба на тегло в сравнение с всяко друго лекарство, хранително вещество или хормон в историята на медицината. WellTrim IG няма каквито и да било странични ефекти, което го прави идеален и като средство за профилактично стимулиране на основните стълбове, гарантиращи здравословно тегло и метаболитно здраве . Well Trim IG може да се приема 365 дни в годината, за да се възползвате от уникалните механизми на екстракта, които могат да осигурят трайно така желаното тегло и метаболитно здраве. 

Брой капсули в опаковка: Всяка опаковка съдържа 40 бр. растителни капсули (20 дневен курс на прием) 

Дневна Доза: Клинично установената доза на WellTrim IG.®  е две капсули дневно. По една капсула 30-60 минути преди основно хранене.

Времетраене на приема: За постигане на оптимален резултат продукта е добре да се приема 90 дни по описаната горе схема. Приема може да продължи, ако е необходимо, тъй като продукта е 100% натурален с гарантиран профил на безопасност.

Бременност и кърмене: Няма достатъчно научно обоснована информация за потенциалното влияние на WellTrim IG.®  при тези състояния и в този смисъл препоръчаме консултация с лекар.

Странични ефекти:Не са установени

 • Патентован
 • Клинично тестван
 • Доказана структура и действие
 • Безопасен GRAS статут/Без странични ефекти
 • Мултифункционалнa съставка
 • Напълно натурален, Вегетариански
 • Стабилен – две години съхранение
 • Сертифициран по стандартите Кошер и Халал
 • Пулулан растителни капсули Plantcaps®

Единична доза 1 капсула
Дози в кутия-40 бр.

Стойност на единична доза:

Африканско манго патентована формула (Igob 131®) -150 mg.

Други съставки:
Растителни (пулулан капсули) Plantcaps® , целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид

 • WellTrim IG® е  защитената търговска марка под която се предлага оригиналният, сертифициран екстракт от Африканско манго IGOB131®,  марката е собственост на Icon Group, LLC USA. 
 • Собственик на патента за Африканско манго IGOB 131® e Gateway Health Alliances, INC USA. Формулата е защитена с патент на САЩ. с No. 7,537,790  и подобни американски и интернационални висящи заявки за патенти.
 • Фирма Трипинг ЕООД притежава изключителни права за маркетинг и дистрибуция на територията на България, както и за използването на  защитената интелектуалната собственост (клинични изследвания и научни наименования и др. )  

корпоративни новини

Free PageRank Checker