ПРОДУКТИ

 

combi2 Продукти от серия "Oтслабване" на Amazon PowerMax™


Дарове на природата, доказани от науката

Серията “Отслабване” е израз на стремежа ни, да предоставяме най-доброто на нашите клиенти. Следвайки принципите на компанията за етика и морал и отчитайки все по-нарастващата потребителска култура, въвеждаме на пазара три уникални патентовани, клинично тествани продукта, които сами по себе си се приемат за научен пробив в борбата с “епидемията на 21 век”, а именно затлъстяването и метаболитният синдром.

Фирма “Трипинг” ЕООД, чрез собствената си марка Amazon PowerMax® има огромната привилегия да е част от избрана група търговци на хранителни добавки в световен мащаб представящи тези уникални патентовани формули.

За разлика от познатите до момента продукти на пазара, патентите на Icon Group LLC, USA (дъщерна компания на NutraGenesis LLC, USA) са предмет на безпрецедентен научен анализ, гарантиращ тяхната потентност и отличен профил на безопасност. Серията “Отслабване” ще бъде налична в аптечната мрежа чрез националните дистрибутори “Софарма Трейдинг” АД и “Либра АГ” ЕАД., както и в сайтовете на авторитетните и коректни интернет търговци. 

корпоративни новини

Free PageRank Checker