Партньорска програма

 Условия за съвместна работа

Ние осигуряваме силно конкурентно предимство на нашите партньори!

През последните години търсенето на хранителни добавки за отслабване постоянно нараства. Това е така, защото потребителите все по-често отхвърлят скъпите и несигурни лекарства и вместо това предпочитат безопасни натурални продукти извлечени от растения, които да им помогнат да контролират теглото си и да подобрят общото си метаболитно здраве.

Тази тенденция за съжаление доведе до израждане на пазара с подобни продукти. Днес е налице предлагане на хиляди препарати за отслабване, които са резултат на алчността и безскрупулността на измамни бизнес структури, търсещи лесен начин за забогатяване за сметка на потребителя.

Повечето широко рекламирани и изключително скъпи “Уникални формули”, придружени с невероятни претенции и суперлативи на цели армии от уж “доволни клиенти” са чисто и просто любителско-кръжочна дейност на неизвестни манифактури, без каквато и да било ефективност. Все по нарастващото търсене на продукти за отслабване провокира дори и авторитетни до момента компании да предлагат ниско качествени имитации на успешни клинично доказани добавки, като по този начин си гарантират огромни печалби. Но безспорно най-порочната и дори престъпна практика е предлагането на китайски хранителни добавки за отслабване, който съдържат убийствени дози забранени и опасни субстанции, като сибутрамин и в същото време са предлагани, като натурални и безвредни хранителни добавки.

На фона на действащата пазарна конюнктура отговорните коректни търговци на хранителни добавки са в изключително не благоприятна ситуация. Предвид законовите разпоредби, бизнес морала, етиката и отговорността към клиента, легитимните и уважаващи себе си търговци не могат предлагат повечето от съществуващите до момента продукти за отслабване, поради съмнителното качество и необоснованите претенции, а в същото време  достъпът до реални и качествени алтернативи е силно ограничен.
 

Серията “Отслабване” на Amazon PowerMax осигурява силно изразено  конкурентно предимство

В резултат на партньорството си с водещите компании в индустрията за хранителни  добавки, “Трипинг” ЕООД  въвежда на пазара уникална серия от три патентовани продукта в сегмента “Отслабване”. И трите защитени търговски марки (собственост на ICON GROUP USA), за който “Трипинг” ЕООД има ексклузивни права за маркетинг и дистрибуция са доказани нутрацевтици, обезпечени с обоснован научен анализ базиран на международно признати клинични изследвания. Серията е създадена с огромен ангажимент към качеството и безопасността и обединява в себе си  върховите постижения в индустрията, като отговаря на най-високите международни стандарти.


За Търговци:

Ако сте стопански субект, независимо дали става въпрос за аптека, дрогерия, магазин за здравословни храни или коректен онлайн магазин за хранителни добавки и желаете да предоставите на вашите клиенти най-успешния и продаван продукт за отслабване в световен мащаб, а именно оригиналният патентован сертифициран екстракт от Африканско манго IGOB131®както и уникалните патентовани матрици производни от него, ние Ви предлагаме тази възможност. “Трипинг” ЕООД партнира с водещите фармацевтични дистрибутори в страната, което дава възможност за навременни и удобни доставки до търговските обекти. Маркетинговата стратегия на компанията изключва възможността нашите продукти да се продават, чрез мрежов маркетинг и др. подобни системи, което от своя страна е предпоставка за по-добри продажби в аптечната мрежа и специализираните магазини.

Единствено нашите партньори могат да формират маркетинговите си послания на базата на безпрецедентен научен съпорт, който обезпечава здравните и функционални претенции на продаваните от нас продукти, без да се налага да използват порочните търговски прийоми, съпътстващи търговията с хранителни добавки за отслабване.


За професионалисти:

В следствие задълбочаването  на проблема със затлъстяването и наднорменото тегло, все повече клиенти търсят професионална помощ в лицето на лекари, диетолози, специалисти по хранене или фитнес инструктори. Безспорно най-добрият начин за решаване на проблема е комбинацията от натурални, доказано безопасни и ефективни продукти с добър хранителен режим и физическа активност. До настоящият момент не се предлагаха нутрацевтични клинично доказани хранителни добавки за отслабване, които специалистите биха могли да ползват без да рискуват доброто си име и репутация.

В този смисъл серия “Отслабване” на Amazon PowerMax е мощно и научно доказано средство, което позволява адекватно и професионално отношение към клиентите/пациентите.

Всички съставки от серията са обект на задълбочени клинични изследвания с хора, което гарантира в най-пълна степен тяхната ефективност и безопасност. За да се осигури качествена експертиза на специалистите, научните материали съпътстващи продуктите са надлежно изложени и достъпни в нашия сайт, което позволява вземането на най-подходящото и професионално решение в полза на клиента.

 

Често задавани въпроси в категорията

Имам голям опит в МЛМ бизнеса и разполагам с много клиенти! Мога ли да продавам вашите продукти?

Не! Нашата маркетингова стратегия изключва възможността нашите продукти да се предлагат, чрез каквито и да било форми на мрежов маркетинг.

Имам електронен магазин ! Мога ли да продавам вашите продукти?

Зависи! С цел запазване на авторитета на патентованите световни марки, които предлагаме, както и на собствената ни търговска марка ”Amazon PowerMax”, ”Трипинг” ЕООД работи с отбрана група доказани интернет търговци. Необходимо условие за евентуално партньорство е: На първо място да споделяте нашите правила, целящи защита на потребителя, както и на сайта Ви да не се предлагат опасни китайски хранителни добавки за отслабване или други продукти, който по презумпция биха компрометирали предлаганите от нас продукти. При всички случай се налага предварителен мониторинг на Вашият сайт, като си запазваме правото да откажем евентуално сътрудничество, ако преценим това за целесъобразно

Имам аптека/дрогерия! Мога ли да зареждам продуктите директно от вас?

 Политиката на фирмата ни, относно аптечният канал е насочена в партнирането с основните, лицензирани фармацевтични дистрибутори, които в пълна степен могат да осигурят качествено съхранение, логистика, както и адекватни и квалифицирани консултации. В предвид високите изисквания на фармацевтичните дистрибутори за качество и сертификация на листваните при тях продукти, “Трипинг” ЕООД по този начин желае да предостави допълнителен мониторинг и респективно гаранция на крайният потребител.

Фирмата ми се занимава с износ на лекарства и хранителни добавки! Мога ли да изнасям вашите продукти?

Да! За целта е необходимо предварително одобрение и съгласуване с притежателя на патентите и търговските марки, a именно американската компания ICON GRUP. Това може да отнема няколко седмици, ако “Трипинг” ЕООД не разполага с такова към момента за конкретната държава

корпоративни новини

Free PageRank Checker