ЗА НАС

Най-големият ни капитал е доверието на нашият работодател, негово величество г-н клиента 

Трипинг” ЕООД е създадена 2002 г., със седалище в гр. София. Основната дейност на компанията е внос, маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки. От създаването на фирмата до сега, нашите основни цели са договарянето и представянето на българския пазар на първокласни продукти от водещи световни производители.
Днес в портфолиото на компанията ни присъстват някои от най-значимите световни фирми, лидери в своите браншове.
 

Дивизия “Здравословни храни и хранителни добавки”.

Специализираната дивизия на “Трипинг” ЕООД е един от водещите доставчици в индустрията на сертифицирани, научно обосновани, нутрицевтични съставки и продукти. Успехът на тази наша дейност е в следствие на партньорството на фирмата с някои от най-уважаваните компании в световната индустрия  за функционални и здравословни  храни и напитки, фармацевтика и хранителни добавки.


Днес ние сме истински горди от факта, че чрез собствената ни марка Amazon PowerMax® предоставяме възможността на потребителите да се възползват от оригиналните продукти Органичен Акай Бери Самбазон и Африканско Манго (стандартизиран екстракт от семена IGOB131®), които в настоящия момент са абсолютен хит и безспорни лидери по продажби  на пазара на хранителни добавки в глобален мащаб. Имаме привилегията да сме официални представители или доверени партньори на компаниите първоизточници, което гарантира абсолютна автентичност на предлаганите продукти.

Други дейности на компанията

Друга съществена дейност на компанията ни е вноса, маркетинга и дистрибуцията на няколко от най-престижните марки от кафе и чай индустрията (корпоративен сайт). Чрез специализираната си дивизия,  фирма Трипинг оперира както на масовият RITAIL канал, така и на специализирания HoReKa. Компаниите на които сме официален представител са:

Caffe Vergnano 1882   Най- старата италианска и една от най- значимите компании в  световна кафе индустрия. С повече от 120- годишна история в представянето на кафе културата, Caffe Vergnano е един от водещите лидери сред производителите на кафе в Италия и в ТОП 10 на световните кафе производители.

Newby of London -Цялата гама отбрани първокласни  чайове Newby са световно известни с неподражаемите си, уникални аромат и свежест, които са им донесли множество отличия. Последните години марката чай Newby of London е безспорно най- високо оценената премиум марка чай, горд носител на безпрецедентните 65 награди Grate taste, които се приемат за „Оскарите” за храни и напитки. 

Elektra SRL- Италианският производител за който се приема, че създава „Ролс Ройса на кафемашините”;

Grimac- Най- големият италиански производител на резервни части за кафемашини и производител на висококачествени кафе- машини;

Metallurgica  Motta- Високо- технологичният италиански производител на дизайнерски бар- аксесоари и такива за дома. Марката стана изключително популярна като „Изборът на Световните бариста шампиони”.

Ilsa- Италианската Компания, произвеждаща  най- висококачествените и стилни кафеварки, барово оборудване и стоки за бита.

Puly Caff- Италианския производител на най- висококачествените почистващи препарати за кафемашини, кафеварки и кафе оборудване.

Free PageRank Checker